#SUNDAYMOOD

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tänään on ollut valehtelematta laiskin päivä pitkään aikaan. Sen verran työnsin nenääni ulos, että kipittelimme pakkassäässä Epun kanssa pienen ja kirpsakan lenkin auringonpaisteessa, mutta muuten olen ollut ja möllötellyt kotona. Syystä tai toisesta olen aloittanut uuden vuoden vähän stressaantuneena ja pitkä viikonloppu tuli tarpeeseen. Ehdin muutaman päivän aikana jopa urheilla pitkästä aikaa (<3), eilen teimme roadtripin Hämeenlinnaan ja tänään, tänään olen ollut vaan. Teki hyvää.

Hei, tämähän voisi sittenkin olla Päivä Kanssani-postaus.

Näin se alkoi n. klo 10:13..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kutakuinkin näin vietimme Epin kanssa aikaa kello 15:29 lenkin jälkeen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnistunut päivä, sanoisin.

Yksi asia päivästäni unohtui mainita. Noin kello 14:00 nappasin kameran käteeni ja kuvasin teille aarteita, jotka arvon blogini Facebook-ryhmässä jo huomenna. Ja ainiin, osallistumisaika alkoi jo.

Oliko teillä yhtä reipas päivä kuin minulla?

… ja havahtuuko kukaan muu noin kymmenen minuutin välein siihen faktaan, että tänään ei muka ole sunnuntai?

IN ENGLISH : This has been the laziest day ever. I have been reading this fascinating book and I have spent my day just by relaxing. Sounds good to me, and luckily my buddy Eppu was just as tired as me so he didn’t mind.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.