MEILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ .. on kotona miltei aina tuoreita kukkia (paitsi tänään, sen vuoksi kiikutinkin parvekekanervan viikonlopun ajaksi olkkarin pöydälle) ♥ .. on vain vähän pientä sälää tai yksityiskohtia esillä, tungen ne mieluummin piiloon ♥ .. on miltei aina jommalla kummalla kesken oleva kirja pöydällä ♥ .. on koira, mutta pikkuhiljaa olen uskaltautunut tuomaan kotiin myös valkoisia tekstiilejä ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ .. on seinillä hyvin vähän tauluja, mutta talvisin pakkanen jäädyttää ikkunaamme niin hurmaavia jääkukkasia, että muuta taidetta emme edes tarvitse ♥ .. on paljon kotona tekstiilejä H&M Homesta, arvostan heidän hintalaatusuhdettaan ♥ .. on huoneen nurkassa jakkaralla korkea pino vilttejä, mutta kun töiden jälkeen saavumme kotiin, niistä suurin osa on raahattu Epin petiin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ .. on olohuoneessa New York-aiheiset verhot, ja eräänä kauniina päivänä huomasimme, että silhuettiin on piirretty myös hotelli, jossa majoituimme NYC-reissumme aikana ♥ .. on olohuoneessa sinapinkeltainen sohvatyyny, vaikka en edes erityisemmin pidä keltaisesta ♥ .. on olohuone, jossa viihdymme hyvin.

Jo kuukausia sitten kerroin teille, että olen laittamassa olohuoneemme sisustusta tekstiilien osalta katosta lattiaan uusiksi ja lupasin esitellä myös teille lopputuloksen. Jäin odottamaan tilaamaani mattoa, ja maton odottamisen myötä myös postauksen julkaiseminen viivästyi. Ja sitä mattoa ei lopulta ikinä saapunutkaan.

Tervetuloa istahtamaan hetkeksi nyt vihdosta viimein tämän postauksen myötä Epun vierelle olohuoneemme sohvalle. Tälläinen on meidän olkkarimme uusine tekstiileineen, jotka edelleen miellyttävät kovasti silmiämme. Eilinen auringonpaiste käänsi katseen jo kuitenkin kohti kevättä ja mikseipä sohvalle voisi pian tuoda väriä uusien, värikkäämpien tyynynpäällisten myötä.

Haloo Noora, on tammikuun 7. päivä ja suunnittelet jo kevätsisustusta!

Olenko muka ainoa?

IN ENGLISH : Welcome to our livingroom. It’s cozy. It’s warm. I love it.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.