SAAPASJALKANOORA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen talsinut kilometrin jos toisenkin eräissä vuosia sitten hankkimissani H&M:n saappaissa, mutta nyt nuo rakkaat saappaat ovat tulleet siihen pisteeseen, että niitä käytetään enää vain spesiaalitilaisuuksissa. Nuo rakkaat poposet on nimittäin pian aika päästä eläkkeelle.

Olenkin alkanut etsiä niille seuraajaa. Koska kenkäkaapissani on mustia kenkiä yhdet jos toisetkin, ei haittaa lainkaan, vaikka uusin saapasparini olisi sävyltään ruskea. Vanhat saappaani olivat miltei polvenkorkuiset, ja koska tuo korkeus sopii erityisen hyvin erilaisten mekkojen ja hameiden kanssa käytettäviksi, samaa ominaisuutta kaipaisin myös uusilta saappailtani.

candc131114

Tänä aamuna aamupuuroa popsiessani törmäsin kenkäpariin, joka vakuutti minut rentoudellaan, värillään ja hinnallaan. Tuo H&M:n sivuilta bongaamani ”asukuva” ei välttämättä vakuuta minua kenkien istuvuudesta, mutta päätin kuitenkin koittaa onneani ja laitoin nämä alennuksessa olevat saappaat tilaukseen. Rennohko istuvuus voi kengissä näyttää melko hauskaltakin, mutta tärkeintä toki on, että saisin näistä popoista hyvin istuvan kenkäparin kenkäkaappiini.

Koska edellisten henkkamaukkakenkien kanssa on nyt tosiaan kävelty miltei neljä vuotta, pidän peukut pystyssä, että nämä kengät kaivan esiin talven tullen kenkäkaapistani vielä vuosienkin päästä.

IN ENGLISH : I have been looking for a pair of knee-high-boots for a while and these shoes from H&M looked so cute, that I decided to order them home! Let’s hope they are as comfortable and chic as they look in the picture. I really really need a pair of new boots!


Posted in muoti and tagged by NOORA.