LAUANTAIPUSSI TARJOLLA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkkuja täältä Helsingin hälinästä! Päivän tapahtumia voit seurailla näppärästi Instagram-tilini kautta ja lauantain kunniaksi laitan IG:ssä jakoon myös yllätyksellisen lauantaipussin. Tykkäämällä lauantaipussin kuvasta Instagramissa, voit voittaa sen itsellesi, sillä pussukka arvotaan tykkääjien kesken jo sunnuntai-iltana. En tapani mukaan paljasta, että mitä tuo aarre sisältää, mutta lupaan, että tällä kertaa sen sisuksista löytyy ihania aarteita varsinkin teille kosmetiikan ystäville..

Löydät minut Instagramista nimimerkin @CURIOUSNOORA takaa.

Leppoisaa lauantaita! <3

IN ENGLISH : Like the picture of this surprisebag on my Instagram (@CURIOUSNOORA) and participate in a little giveaway. The winner will be announced on Sunday evening. Good luck! <3


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.