#TBT : KIITOS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

image

Palataan vielä hetkeksi tiistaina julkaisemaani postaukseen. Totta puhuen, olen miettinyt tuon postauksen julkaisemista jo monesti aiemminkin. Asia on kuitenkin niin kovin henkilökohtainen ja tuohon tapahtumaan liittyy toki myös kipeitä muistoja, joten syystä tai toisesta olen aina aiemmin jättänyt painamatta ”Julkaise”-nappulaa. Tapahtuman käsittely vei minulta vuosia ja pelkäsin menneiden muistelemisen nostavan ikäviä muistoja pintaan. Onneksi en kuitenkaan jänistänyt enää. Valtava kommenttiryöppy lämmitti mieltä ja hienointa oli havaita se, että postaukseni sai ihmiset havahtumaan elvytystaitojen tärkeydestä.

Kiitos teille. Te olette hienoja tyyppejä.

IN ENGLISH : Thank you guys. Your words mean a lot to me.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.