KYMMENEN EURON SYKSY

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Päätän joka syksy kesäkukkarumban jälkeen, että en laita parvekkeellemme syksyksi mitään vihertävää. Kunnes sitten koittavat ne lokamarraskuunvaihteen pikkupakkaset ja eräänä päivänä saavunkin kanervien kanssa kotiin – ihan vaan sen vuoksi, että parveke ei näyttäisi sitten talvella niin kolkolta. Vaikka ei siellä parvekkeella kyllä kukaan talvella niitä tarkene käydä edes ihastelemassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen töistä päästyäni pistin siis hihat heilumaan ja siivosin parvekkeemme virallisesti syksykuntoon. Istuttelin pari markettikanervaa Ikea-purkkeihin, joista toisen maalasin viime kesänä samansävyiseksi kuin perintöjakkaramme on. Tuon jakkaran kunnostamisestahan tein blogiinkin jutun ja pienen tuunauksen jälkeen tuoli on saanut aivan uuden elämän ja päässyt ahkeraan käyttöön.

Mutta takaisin markettikanervoihin. En tiedä kuinka menestyksekäs lajike kanerva on parvekkeelle, mutta kolmen euron kasvit eivät juurikaan lompakkoa rokottaneet ja valkoisen ja lilan sävyt sopivat niin valtavan kauniisti harmaalle parvekkeellemme. Samalla avasin juhlallisesti myös omat valoviikkomme ja virittelin perhosvalopallon toimintaan, kun kaapista löytyi vanha valosarja. Alle kymmenen euron hankinnoilla sain siis parvekkeen syksyiseksi, pelottelin pimeät syysillat pois kausivaloin ja hankin itselleni taas riesaksi pari kasvia. Nyt on hyvä mieli.

candc2310OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : It’s getting cold here in Finland! The winter is definitely coming! Oh no! To cheer me up, I decided to bring some colors to our balcony and I bought some autumn-flowers on our table. I cleaned the whole balcony, decorated a little bit with the lights and put the flowers into jars. I really liked the outcome. The winter doesn’t sound so boring season after all.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.