HOT n SPICY LUNCH HOUR

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epäilen, että siellä yksi jos toinenkin aloittelee juuri ruokatuntiaan, ja sen vuoksi päätinkin tulla jakamaan kanssanne mausteisen syksysalaatin reseptin, joka saa nenän vuotamaan ja posket punaisiksi. Kaikkihan alkoi siitä, kun löysin marketin hyllyltä Myllyn Parhaan tomaatti- ja chilimausteista, runsaskuituista uutuuspastaa..

Pilpoin salaattikulhoon kirsikkatomaatteja, kurkkua ja jäävuorisalaattia ja lisäsin joukkoon myös kaksi tölkkiä Abban tonnikalaa tomaattikastikkeessa. Lisäsin joukkoon keitetyt chilimakaronit ja keitin vielä muutaman kananmunan salaattiin laitettavaksi. Lopputuloksesta tuli melkoisen tujua, sillä näissä makaroneissa oli ihan oikeasti makua! En ihan heti keksi parempia raaka-aineita sähäkkään syyssalaattiin, mutta kertokaahan te mitä teidän salaattikulhoistanne flunssa-aaltojen aikaan löytyykään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Here’s my hot and spicy menu for the lunch hour. Best salad ever.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.