MY MOSCHINO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5768 IMG_5745 IMG_5777 IMG_5780

Joskus, kun hankin jotain oikein ihanaa tai spesiaalia, en välttämättä lopulta raaski käyttää hankintaani, vaan aarre jää pölyttymään kaappiin, ja ”odottamaan jotakin oikein tärkeää tilaisuutta, jossa sitä voisi käyttää”. Kuulostaako tutulta?

Ihaillessani Elle Collectionsin sivuilta Moschinon syksyn ja talven uutuuksia muistin yhtäkkiä, että kaapissanihan majailee pölypussissaan ihana Love Moschinon clutch, jonka hankin viime keväänä. Laukku ei ole tainnut ikinä blogin puolella edes vilahtaa, sillä olen käyttänyt sitä ainoastaan kerran; Indiedaysin Blog Awardseissa, kun Pirkko oli ehdolla vuoden Blogiuudistajaksi, ja tuolloin tuo herttainen sarjakuvamainen asuste oli kuin tehty osaksi asuani.

Päätin viikonloppuna, että en aio antaa laukun enää hetkeäkään olla kaappini täytteenä, vaan otan sen käyttööni. Sitä ihan tavallista arkea piristämään.

IMG_5779 IMG_5760

TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHER JACKET  STRADIVARIUS  FARKUT / JEANS LIU JO  HUIVI / SCARF  SALLY&CIRCLE  T-PAITA / T-SHIRT H&M  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  LAUKKU / BAG LOVE MOSCHINO

IN ENGLISH : This gorgeous clutch from Love Moschino is one of my greatest bagtreasures. I haven’t been using it a lot, but now, I decided that I won’t be saving it for any special occassions anymore. Why to save it because it brings so much color and cute details to my basic outfits. What do you think of this girly print?


Posted in muoti and tagged by NOORA.