HANKOON, TAMPERETTA PAKOON SOUDAN, HANKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen, kun laskin pääni tyynylle ja vedin peiton korviin, tuntui siltä, että olisin juuri tullut kotiin ulkomailta. Eilinen roadtripimme meren äärelle virkisti nimittäin mieltä niin, että en muista, koska viimeksi olisin mennyt niin onnellisena nukkumaan. Upotin varpaani nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni meriveteen, voi kunpa olisin tajunnut pakata mukaan myös bikinit. Roosan kanssa metsästimme rantakivien joukosta poikaystävillemme ne kauneimmat meriveden pyöristämät kivet tuliaisiksi ja ottaessani kenkiä pois eteisessä kotiin päästyäni, huomasin, että olin mukanani kuljettanut Matille myös desin verran hiekkarantaa.

Hieno päivä. Aivan mahtava. Eikä se Hanko-biisikään soi enää päässäni ihan samanlaisena korvamatona kuin aiemmin. Kyllä Hankoon kannattaakin soutaa kaupungin meininkiä pakoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama päivä sitten esittelin teille ensimmäisen itselleni ostamistani synttärilahjoista, Jurliquen hurmaavantuoksuisen ruususuihkeen, mutta Hankoon mukanani kulki myös aarre, joka löytyi Cottonin alennusmyynneistä. Olen todella pihi laukkushoppailija ja pyrin aina seuraamaan sitä kuuluisaa järjenääntä (joka tosin laukkukaupoilla saattaa usein unohtua..), mutta kun tätä laukkuihastusta koristi erinomainen alelappu, päätin hankkia sen itselleni syntymäpäivälahjaksi. Onhan se nyt ihana, ja ikääntyminenkään ei tunnu niin ikävältä jutulta, kun olalla heiluu uusi veska.

Michael Korsin laukussa minua viehätti eritoten tuo värimaailma. Turkoosi ja valkoinen sopivat kauniisti yhteen kultaisten ja konjakin väristen yksityiskohtien kanssa ja laukku on supernäppärä kooltaan. Aivan täydellinen Hanko-laukku merihenkisyydessään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti kesälomaan mahtuu vielä muutamia tälläisiä ihania kesäpäiviä. Juuri tälläisten päivien avulla sitä jaksaa puurtaa läpi taas pitkän ja pimeän syksyn.

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

IN ENGLISH : Yesterday, we made a roadtip to Hanko and guess what.. First time ever, I dipped my toes into the sea. Yeah, you got it right! First time ever! I felt so happy and relaxed on the beach, wearing my new birthdaygift from Michael Kors. The Sun was shining and we all were smiling. Great day, absolutely the best roadtrip of this summer. But hey girls, what do you think of my bag?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.