CITYJUHANNUSNEIDON ASUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tavallaan nautin tästä hiljaisuudesta. Tulimme Epun kanssa vasta äsken pitkältä aamulenkiltä kotiin, ja koko lenkin aikana en nähnyt ainuttakaan ihmistä tai edes liikkeessä olevaa autoa. Oletteko te kaikki karanneet mökeille ja festareilla juhannusta viettämään, kai kaikki ovat sentään muistaneet käydä osallistumassa joka juhannusneidon Lumene-arvontaan? ;)

Juhannuksen aatonaattona vietimme Matin kanssa yhteistä lomapäivää ja kävimme tsekkaamassa läpi niin juuri startanneet alennusmyynnit kuin uuden laineilla keinuvan ravintolankin (..siitä lisää myöhemmin). Juhannuksen ainoaksi ongelmaksi onkin tänä vuonna muodostunut se, mitä ihmettä ulos laittaisi päälleen- valitettavasti torstainakin ainoa oikea ratkaisu ongelmaan olivat pitkät puntit ja neulepusero.

IMG_4530 IMG_4567 IMG_4523

BLEISERI / BLAZER H&M (second hand)   NEULE / SWEATER H&M  FARKUT / JEANS VERO MODA (*blogin kautta saatu)  LAUKKU / BAG  MICHAEL KORS  KENGÄT / SHOES NIKE  RANNEKORU / BRACELET MARC BY MARC JACOBS (second hand)  KELLO / WATCH GUESS

Vaikka melko suuri osa vaaleanpunaisista vaatteista onkin lähtenyt jo kiertoon vuosien varrella, löytyy vaatekaapistani vielä aarteita, jotka mätsäävät ihanasti yhteen Niken airmaxieni kanssa. Tuo vaaleanpunainen neule on ollut minulla jo vuosia, mutta miellyttävän ohuen materiaalinsa ansiosta, se soveltuu täydellisesti vaikkapa juuri bleiserin alla käytettäväksi.

IMG_4535 IMG_4571 IMG_4538

Melko rauhallisissa merkeissä on siis tämä juhannus vierähtänyt ohitse, mutta se on sopinut minulle paremmin kuin hyvin. Oli ihana herätä aamulla omasta sängystä vihdoinkin täysin terveenä. Se katala flunssa on yrittänyt kiusata minua nimittäin edelleen. Nyt tämä cityjuhannusneito suuntaa aamupalalle ja nappaa juhannuslukemiseksi hankkimansa Laura Paloheimon OMG-pokkarin hyppyysinsä. Virkistävää lukea välillä suomalaista chicklitiä!

Ihania fiiliksiä kaikkien juhannukseen! <3

Psst. Jos nimesi on Jutta L. ja osallistuit Change-lahjakortin arvontaan, tsekkaathan sähköpostisi mahdollisimman pian! ;)

IMG_4544 IMG_4570

// Here in Finland, we have been celebrating the midsummer. I stayed in the city, even though so many of us left the city and headed to their summercottages or to the countryside. I have had a relaxing and nice midsummer, even though it has been so cold! Sun, please come out, we are freezing outhere! That’s why my outfit of the midsummer looks like it’s autumn again.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.