PUNNITSIN, SÄÄSTIN JA SISUSTIN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suora lainaus blogini Facebook-ryhmän seinältä:

”.. ja yllättävä prinsessahetki Ikeassa. Kannoin juuri kassillisen vaaleanpunaisia sisustuselementtejä kotiin ja nyt kun tarkemmin ajattelen, ne eivät oikein istu sisustukseemme millään.

Just näin, hyvä Prinsessa Nooranen.”

En oikein edes tiedä mitä tapahtui. Lähdin Ikeaan täydentämään lahjapaperitarvikevarastoani ja purkaessani kotiin päästyäni sitä valtavaa sinistä kassia (ostan AINA vahingossa sen isomman kassin, vaikka pienempikin riittäisi!) keittiön pöydälle, luulin jo hetken, että olin pakannut kassiin jonkun väärän tyypin tavarat. Kun kodin sisustus perustuu vihreään ja siniseen, on aika jännä, että ajattelin tarvitsevani näin paljon vaaleanpunaisia, noh, asioita.

Syytän tästä kaikesta tuota upeaa vaaleanpunaista pionikimppua, joka piristi eilistä päivääni ja sai minut inspiroitumaan tyttömäisestä hempeydestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja Hervannan Duossa se mopo sitten karkasi lopullisesti, kun huomasin, että kyseisessä kauppakeskuksessahan on Punnitse & Säästä. Joo, tuli aivan yllätyksenä, en todella tiennyt, että tuo herkkupuoti on tällekin suunnalle rantautunut. Jätetään silti mainitsematta, että jouduin kysymään myyjältä toimintaohjeet siihen kuinka myymälässä pitää toimia. Kun sitten lopulta tajusin systeemin, menin aivan pähkinöiksi ja kiikutin kotiin parikin pussillista herkkuja, Matille pistaasipähkinöitä ja itselleni suklaahunajatoffee-, or something like that, rusinoita.

Pähkinöiden ansiosta keksin heti käyttöä uusille vaaleanpunaisille pitsireunusruukuilleni. Nonnih, mä arvasin, että niille on vielä käyttöä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten olen kyllä tosin pulassa, kun tuo pionikimppu kuihtuu. Matti tosin ehdotti, että jos joskus saamme tyttären, hän voisi käyttää ruukkuja vaikkapa värikynäpurkkeina. Ihana kulta, juuri tuollaisista pitkän tähtäimen suunnitelmista tykkään.

// Something went terribly wrong yesterday in Ikea. Everything in our home is based on green and blue colors, and look what happened. I went crazy and brought home only pink stuff. I guess I was having a some kind of ”princessmoment” there, but oh well, at least those jars are the cutest ever.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.