KAADA TUOPPIIN SITÄ PUNKKUA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Täällä yritetään saada kisakatsomoa pystyyn kauhealla tohinalla ennen kuin kiekko putoaa jäähän, mutta mun oli aivan PAKKO tulla postaamaan teille pikaisesti kuulumisia. Oumaigaad, mä en kestä. Mä tapasin tänään Jokisen Ellun ja Nybergin Annen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anne ja Ellu on mun supersankareitani ja onneksi Nelliina osoittautui samanlaiseksi tosifaniksi kuin minäkin ja uskaltauduimme vertaistuen voimin rohkeasti kysäisemään, josko pääsisimme tämän legendaarisen duon kanssa yhteiskuvaan. Iiiiiks. Oli niin siistiä.

Shoelover-Ansku pisti blogimiitin pystyyn ja kotiuduin hetki sitten Hämeenlinnasta. Kerron tapahtumasta vielä myöhemmin tarkemmin, mutta tämä huippuhetki oli päästävä heti jakamaan kanssanne täällä blogin puolella. Ja Instagramissa. Ja Facebookissa. Mutta mähän sanoin, että olen tosifani! Muita faneja linjoilla?

// Anne & Ellu, the most funniest women in Finland. And finally I got to meet them!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.