ASULLINEN MAANANTAITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_3456 IMG_3464

Hei murut, kiitos jälleen äänistänne, viesteistänne ja ennen kaikkea kommenteistanne, jotka saivat minulle leveimmän hymyn huulille- olette te kyllä minulle niin kovin tärkeitä jokainen. En edes uskalla harkita blogini lopettamista, sillä samallahan ”menettäisin” myös teidät kaikki. Ja sitä en halua. Eikä blogin lopettaminenkaan ole käynyt kyllä ikinä mielessäni. Joka tapauksessa MISTÄ SÄ TYKKÄÄT?-postauksen pieni ylläripalkinto on nyt arvottu ja sen nappasi itselleen Sanna. Voittajalle lähtee mailia huomenissa!

Teistä on myös minulle hirvittävästi seuraa, sillä vietän aina näin keväisin ja syksyisin pari viikkoa yksikseni Matin ollessa toisella paikkakunnalla työreissulla. Eilen Matti kuitenkin yllätti minut ja ilmestyi hakemaan minua töistä viedäkseen minut treffeille keskustaan. Ihana ajatus ja pieni shoppailukierroskin teki oikein hyvää. Ennen kaikkea oli hauskaa viettää aikaa yhdessä, kun lähes viikko on jo vierähtänyt toisiamme näkemättä. Ja hei, mitä luksusta, kun poikaystävä Ideaparkin pihassa vielä tokaisee, että kai me nyt asukuvatkin otetaan?

IMG_3461 IMG_3448 IMG_3479candc1

Asussa ei sinällään ole mitään uutta, vain vanhoja tuttuja ja omia suosikkejani, mutta voi kuinka olenkaan ihastunut tällä hetkellä tuon sinisen huivini ja konjakinruskean keinonahkatakkini värikomboon. Ostin tuon samaisen huivin New Yorkista kolmessa eri sävyssä. Hotellimme lahjatavarapuodissa oli nimittäin loppuunmyynnit käynnissä ja huivi kustansi vain 3 dollaria. Onneksi tajusin niitä hamstrata!

Ideaparkista tarttui mukaan muuten pitkästä aikaa kaikkea ihanaa ja suunnittelinkin, että huomenna voisin julkaista teille vanhan kunnon shoppailusaldo-postauksen. Mutta nyt kiirehdin kauppaan ja postiin, luvassa on nimittäin tyttöjenilta aivan ihanan mimmin kanssa! <3

IMG_3450


Posted in muoti and tagged by NOORA.