TUUBILLINEN HOHTAVAA HYMYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Vain jokin aika sitten linkititte minulle keskustelupalstalla käydyn keskustelun, joka ei ainakaan saanut allekirjoittanutta hymyilemään. Minulle täysin ventovieraat ihmiset keskustelivat palstalla siitä, kärsinkö kenties syömishäiriöstä, olenko mahdollisesti polttanut tupakkaa koko elämäni vai jopa valehdellut oikean ikäni. Kaiken tämän he perustelivat sillä, että hampaani näyttävät huonokuntoisilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuollaisien keskustelujen olen aina antanut soljua läpi korvien, mutta kun aihe koskettaakin jotakin sellaista osa-aluetta, jonka koen myös itse häiritseväksi, en valehtele todetessani, että eihän tuollaista sontaa ole mukavaa lukea. Ei, en ole polttanut tupakkaa, en itse asiassa ole edes maistanut sitä ikinä ja ei, en sairasta syömishäiriötäkään. Ja kyllä, olen ihan oikeasti vuosimallia 1987. Minulla vain sattuu olemaan kellertävä hammasluu ja pienet hampaat. Helmihampaat, kuten Matti joskus sanoo. Hampaani reikiintyvät helposti ja muutaman tuskallisen tunnin on tämä hammaslääkäripelkoinen hammaslääkärin tuolissa viettänyt.

Kun Oral-B halusi lähettää minulle testiin heidän uutta valkaisevaa 3D White Luxe-hammastahnaansa, emmin asiaa hetken. Mietin oikeastaan vain sitä, että kuinka kehtaan postata asiasta, josta keskustelupalstoilla on juuri riehuttu. Koska en ole ennenkään arvostelijoiden antanut häiritä minua, päätin testata mihin uutuustahna pystyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja pystyyhän se. Ihmeisiin, jos minulta kysytään. Oletteko huomanneet kuinka ahkerasti olen käyttänyt viime aikoina esimerkiksi huulipunaa? Kellertävät hampaani eivät tiettyjen huulipunasävyjen parhaita kavereita ole olleet, mutta nyt, hampaiden sävyn muututtua selvästi valkoisempaan suuntaan, olen rohkeasti maalannut huulenikin säihkyvän punaisiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä rivi hymyileviä, valkoisia hampaita. Eron huomasi alle viikossa ja testaukseen innolla mukaan lähtenyt Mattikin on vaikuttunut. Viimeksi tänään hän totesi omienkin hampaidensa sävyn muuttuneen rutkasti. Harmi, että ennen-kuvat jäivät ottamatta, mutta puhukoon tulokset nyt puolestaan.

Älkää antako ikinä arvostelijoiden hyydyttää hymyänne. Hymy on aina hymy, ovat ne hampaat sitten keltaiset tai valkoiset.

♥ ♥ ♥

NYT ARVOTAAN HOHTAVAN VALKOISTA HYMYÄ LUKIJOIDENI KESKEN:

Oral-B tarjoaa nyt myös yhdelle teistä mahdollisuuden testata, mihin 3D White Luxe Glamorous Shine-tahna pystyy. Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, olet mukana arvonnassa, jonka voittaja voittaa itselleen puolen vuoden hammastahnat. Eli melkoisen monta tuubia hohtavaa hymyä!

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 1.5. klo 23:59.

Hymyä huuleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvonta toteutettu yhteistyössä.

// Just smile a little. My new favourite toothpaste.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.