UUSIA TUULIA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Muumimukien purjeissa puhaltelevat kyllä nyt vallan uudet tuulet. Tuulet, joista en itse välttämättä ole niin kovin innoissani. Kuten tiedättekin, olen henkeen ja vereen muumimukifani, mutta keräilyharrastukseeni on nyt viime aikoina tullut kuoppa jos toinenkin (ei, en edes aloita siitä rillimukista..).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi Arabian kesäkausimuki perustuu sarjakuvaan Muumit merellä. Uudessa mukissa pieneen purjeveneeseen on ydinperheen lisäksi ahtautunut kahvittelemaan niin Tahmatassu kuin Tuutikkikin. Herttainen kuva, mutta kuinka silmäänpistävästi mukien kuvitus onkaan nyt muuttunut! Vanhojen mukien kuvitus on jotenkin paljon pehmeämpi ja suloisempi. Sen lisäksi en edes heti tajunnut tuon olevan muumimukeista uusin, kun mielestäni kovin samankaltainen muki on jo aiemminkin ilmestynyt..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmillista, että tämä herttainen harrastukseni ei oikein enää innosta uusia mukeja hankkimaan. Astiakaappimme on tästä faktasta tosin varmaankin enemmän kuin tyytyväinen.  Sen sijaan, että ryntäisin siis itselleni tätä mukia hankkimaan, tyydyn ihastelemaan sitä nyt toistaiseksi vain vanhempieni luona aamukahvipöydässä. Sen verran vannoutunut Muumimuki-fani kuitenkin olen, että en lainkaan laittaisi pahakseni, vaikka Purjehtien-muki vielä joskus synttäripaketista esiin kuoriutuisikin..

Ja pääsiäisaamuun mukin keltaiset sävyt sopivat erinomaisesti. Hei, tänään on maanantai. <3

// Good morning Moomin-fans! Have you already seen this new Moomin-mug from Arabia? This new mug is now in stores, but only during the summer! What do you think, your new favourite perhaps?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in sisustus and tagged by NOORA.