PERJANTAIPURNUKKA: KIVAA PYYKINPESUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Instagramin (@nooranappila) puolella jo kerroinkin, kuinka pitkästä aikaa pääsin viime viikolla kameran eteen niin, että kameran takana ei ollutkaan Matti. Ei sillä, että Matin ottamissa kuvissa olisi mitään vikaa ( ♥ ), mutta toisinaan on hauska nähdä millaisia kuvia itsestään saa vieraan kuvaajan ottaessa kuvia. Valokuvaajan kameran edessä oleminen olikin siis todellista luksusta, sillä kuvaan itse muita bloggaajia paljon, mutta tuolloin pysyttelen itse aina kameran takana. Pääsimmekin Karoliinan kanssa osaksi hauskoja Kivat-kuvauksia, kun asusteita vaihdellessamme taitava Krista otti meistä kaverikuvia. Niistä lisää myöhemmin – nyt oli vain äkkiä päästävä esittelemään teille tuote, johon tutustuin samaisten kuvausten ansiosta!

Olen monesti pähkäillyt sitä, millainen pesuaine olisi villatuotteille se paras mahdollinen, ja Kristan tuodessa meille testiin Kivatin villan ja silkin pesuainetta (*saatu), otin tuotteen mielenkinnolla testiin. Suomessa vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettu tuote on kaiken kukkuraksi biologisesti hajoavaa. Jopa pakkaus on 100% kierrätettävä! Mielenkiintoni heräsi ja päätin kerralla heittää koneeseen pesua odottaneet villatuotteet. Esimerkiksi mummuni tekemien villasukkien pesemistä pelkään aina – kamalaa jos sukille tapahtuisi koneessa jotakin! Kivatin pesuaine on myös iholle hellävarainen ja koostumukseltaan väriaineeton, joten herkkäihoisena uskaltauduin laittamaan koneeseen täysin uutta pesuainetta.

Ei muuta kuin kone pyörimään ja lopputulosta odottelemaan! Villatuotteet tulivat ulos pesukoneesta hyvin puhdistuneina ja miedon tuoksuisina. Pesuaine oli toiminut erinomaisesti ja tuotteet säilyttivät niin värinsä kuin muotonsakin koneessa pyöriessään. Samainen pesuaine soveltuu siis myös silkille, joten silkkipyykin pesukin (aine käy myös käsinpesuun) onnistuu jatkossa helpommin. Minulla onkin sellainen fiilis, että tätä tuotetta tulee jatkossakin löytymään pyykkikaapistamme – vihdoin koen löytäneeni tuotteen, joka rakastaa neuleitani yhtä paljon kuin minäkin! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.