SALAATTI LASISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

3 5

Minäkin olen vähän hurahtanut, tai tässä tapauksessa oikea termi saattaisi olla surrursurahtanut. Smoothiemaker laulaa niin aamulla kuin illallakin ja olen tartuttanut smoothievillitykseni Mattiinkin, jonka uusi lemppariherkku salin jälkeen on smoothie, joka tekee kuulemma hieman inhimillisemmän makuiseksi ne ällöt salirahkat. Aamupuuron olen vaihtanut herkullisiin smoothieihin, jotka syystä tai toisesta pitävät itselläni nälän karkuteillä paljon pidempään kuin puurot. Tänä aamuna, kuten noin viitenä edellisenäkin, sekoittimeen upposi kuitenkin jälleen uusia suosikkiaineksiani, joiden avulla pyrin karkoittamaan eilispäivän väsymyksen- voisiko tätä komboa kutsua vihersmoothieksi?

4 8

Niin. Eihän se hyvältä näytä. Ei ollenkaan. Mutta maku yllätti positiivisesti. Väittäisin tämän herkun olevan melko terveellinenkin, pinaattiahan se Kippari-Kallekin popsi muskeleita kasvattaakseen aina, kun tiukka tilanne osui eteen. Elättelen toiveita, että näiden energiapommien avulla ei se katala flunssakaan iskisi- helmikuu tulee olemaan niin HUIKEA, että nyt ei ehditä sairastaa!

// My healthy Thursday morning started with spinach, strawberries and watermelon- all mixed together! I guess you can call this a salad in a glass..

6


Posted in ruoka and tagged by NOORA.