JUNAILLEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

00

Huomenia murmeliinit, terkkuja täältä hurjaa vauhtia kohti Helsinkiä kiitävästä Pendolinosta. Luvassa on siis piiiiitkä palavereiden täyteinen päivä pääkaupunkiseudulla ja tämä landepaukku pääsee vihdoin testaamaan ison kirkon Starbucksinkin! Oh yeah!

Ihana blogipäivä luvassa siis, ja hei, miltäs kuulostaisi jos startattaisiin heti toinen neulepanta-arvonta käyntiin Facebookin puolella, kun maaginen 700 seuraajan rajapyykki pärähtää rikki..? Tampereella uutta omistajaa odottelee nimittäin ihanan pörröinen ruskea neulepanta..

Pitäkää kiva päivä älkääkä unohtako käydä heittämässä arpalipukettanne mukaan myöskään KICKS:n kanssa yhteistyössä järjestettyyn arvontaan!

Tsukutsukutsuku, pus ja moi.

// One Helsinkiday coming up!


Posted in lifestyle by NOORA.