SHOPPAILEMAAN VERO MODAAN KANSSANI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Nyt on aika pyyhkiä kalenterista pois kaikki ylimääräiset menot ensi tiistain kohdalta, sillä sinä ja minä lähdemme shoppailemaan yhdessä Ideaparkin Vero Modan kanta-asiakasiltaan!

IMG_1516 IMG_1493 IMG_1528

Muistatteko, kun järjestimme viime keväänä yhdessä Anniinan ja Annikan kanssa lukijoillemme blogi-illan Ideaparkin Vero Modassa? Ilta oli suurmenestys ja nyt on aika ottaa uusiksi! Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin kanta-asiakasilta ja Vero Modan kanta-asiakkaat saavatkin kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%:n alennuksen ensi tiistaina 3.12. klo 18.00-20.00 välisenä aikana. Paikalle saa tulla kuka vaan ja kanta-asiakkaaksikin voi liittyä illan aikana, jotta illan aikana tehdyistä shoppailuista pääsee myös tuon alennuksen hyödyntämään.

Mikäli vaatekaappi kaipaa siis täydennystä, nyt jos koskaan kannattaa paikalle saapua! Itse toivon tapaavani illassa jälleen suuren joukon Curiouser & Curiouserin lukijoita ja yhdessä löydämme taatusti täydellisen asukokonaisuuden juuri sinulle, oli sinulla sitten hakusessa asu joulun juhliin tai arkeen. Tilaisuuteen ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja paikan päällä Vero Modan ihanat myyjättäret stailaavat lookit taatusti kuntoon.

IMG_1509 IMG_1524 IMG_1490 – Kopio

Kävimme tänään yhdessä Anniinan ja Annikan kanssa valitsemassa itsellemme upeat lookit iltaa varten Vero Modan valikoimasta ja tässä asussa ilmestyn siis myös tiistaina paikalle. Vero Modan Nellin kanssa kokosimme minulle asun, joka on kovin nooramainen, mutta siitä löytyy kuitenkin myös jotakin sellaista, mikä asuilleni ei ole niin tyypillistä.

Noisy Mayn farkkumallistosta jalkaani löytyivät Eve-farkut, jotka istuivat minulle täydellisesti. Rakastuin päätä pahkaa myös juuri näiden farkkujen kulutuksiin ja väriin. Tummiin farkkuihin tuovat ilmettä niin voimakkaat kulutukset kuin tyylikkäät yksityiskohdatkin.

IMG_1511 IMG_1502 IMG_1522

Asun yläosa koottiin kahdesta UPEASTA vaatekappaleesta, jotka kiikutin sovituskoppiin Nellin ehdotuksesta. Näin avoin kaula-aukko ei paidassa nimittäin ole aiemmin tuntunut omalta, kunnes sitten sovitin tätä toppia. Vaalea toppi ei todellakaan päässyt oikeuksiinsa henkarissa, mutta päälle se istui todella kauniisti. Lookin viimeisteli taatusti tämän alkutalven säihkyvin bleiseri. Kullanhohtoinen bleiseri on upea ja istui mielestäni kauniisti asuun mukaan. Nelli sinä olet taikuri! Ammattilaisen kädenjäljen todella huomaa asusta ja suosittelenkin lämpimästi tiistaina kääntymään Nellin puoleen jos sinunkin tyylisi kaipaa hieman päivitystä.

JAKKU/BLAZER VERO MODA  TOPPI/TOP VERO MODA  FARKUT/JEANS VERO MODA (NOISY MAY)

IMG_1519

Odotan tiistaita jo niin paljon, kai sinäkin pääset paikalle!?

MITÄ: VERO MODAN VIP-ILTA

MISSÄ: IDEAPARKIN VERO MODASSA

MILLOIN: TIISTAINA 3.12.2013 KLO 18.00-20.00

See you there girls!

// Look it’s snowing! Today I wore this beautiful outfit, which consists of newbies from Vero Moda. I love those blue jeans from the Noisy May-collection. The jeans are called Eve, and they fit me perfectly! The golden blazer and the white top were must-haves when I tried them on. What do you think of this winteroutfit?


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.