MUTTA SEHÄN ON MIESTEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle kävi eilen hieman nolo juttu. Postista kotiin juuri kiikuttamani paketti nökötti keittiön pöydällä avattuna, kun Matti tuli töistä kotiin. En ehtinyt sanoa juuta enkä jaata, kun miekkonen oli jo bongannut tuotteiden joukosta huivin, jonka tuotelappua nyt sattui koristamaan miehen kuva, ”voi kulta, onko tää mulle!?”

”No itse asiassa, ei se ole. Se on minun.”

Kootessani teille Fashionstore.fi:n Styleguide-postaustani, törmäsin huiviin, jota olin tietämättäni paremmin etsinyt aivan väärästä paikasta. Erilaisia logohuiveja bongailee blogeista näin syksyisin harva se päivä, ja tuollainen hieman neutraalimman värinen, lämmin huivi minultakin vielä puuttui. Huivi on tuote, johon en koskaan sijoittaisi satoja euroja rahaa. Ihan vain jo senkin vuoksi, että onnistun saamaan huivini melko käytetyn näköisiksi alta aikayksikön kun kaikenmaailman sormukset, asusteet ja Eppu kynsineen ovat niitä tuhoamassa. Auts, en edes uskalla kuvitella sitä fiilistä, kun tajuaa vaikkapa sormuksen tarttuneen kiinni satojen eurojen huiviin..

Siispä olinkin enemmän kuin happy happy, kun löysin uuden syyshuivin puoleen hintaan alennettuna. Miesten osastolta.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle on yksi hailee se, onko huivi oikeasti miesten vai naisten. Olo ei ainakaan ollut yhtään miehekäs huivi kaulassa. Tästä oppineena aion jatkossakin vaania paremmin miesten osastojen aletarjontaa. Ja vinkiksi teille muille syyshuivia metsästäville, samaista huivia löytyy Fashionstorelta vielä 2 kpl täältä (klik!). 

EDIT:// Kyseinen huivi myytiin loppuun, mutta käykäähän kurkkaamassa tätä ihanaista! Fashionstorella on tällä hetkellä myös ilmaiset toimitusmaksut ja luin juuri Fashionstoren FB-sivulta, että tänään tilaavat (3.10.) saavat yllätyslahjan tilauksensa mukaan.. ;)

Itse hyödynsin ostokseeni nyt myös tuon Styleguide-postauksessani kertomani shoppailurahakoodin, josta joku voikin jo näppärästi päätellä, että jotain muutakin posteljooni kiikutti luokseni eilen. Instagramista voit jo kurkata, että mitä uutta ja ihanaa ranteessani tällä hetkellä on (@curiousnoora). ♥

// Hi guys! The color of my autumn is definitely brown! Brown is one of my all-time-favourite-colors and this autumnscarf from Guess looks perfect. I found it on sale on men’s outlet on Fashionstore.fi and I just had to have it. I think it looks so cute with my green autumnjacket.


Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged by NOORA.