PAPRIKARINKULAT

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Näyttää kivalta, helppo valmistaa, sopii niin aamiaiselle kuin alkupalaksikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmistin tänään lounaalle herkkuja, joiden nimeä en tiedä, kutsuttakoon niitä vaikkapa munapaprikoiksi, munakaspaprikaksi, ei nimi paprikaa pahenna. Ideana tämä on kuitenkin nerokas. Sinun ei tarvitse kuin viipaloida paprikasta siivuja paprikan leveimmästä kohdasta ja asettaa sen jälkeen rinkulat pannulle, jossa on hitusen oliiviöljyä. Riko kunkin paprikarinkulan sisään kananmuna ja jätä hyytymään pannulle. Lämmön vaikutuksesta muna hyytyy pian niin, että pystyt siirtelemään rinkuloita pannulla, jotta pohja ei kärähdä. Mausta suolalla ja mustalla pippurilla, lisää päälle pari juustosuikaletta koristeeksi. Done!

Paprika, joka on nielaissut kananmunan. Maistuu paljon paremmalta kuin mitä nimi antaa ymmärtää.

// Easy and quite healthy snacks for the lazy Sundays. Yeah, the paprika just ate an egg. I have no idea what to call these things.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.