TINNYN KANSSA HELSINKIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kultakuumeilu jatkuu edelleen. Huomaan haalivani asusteita ja koruja, joissa kulta on pääosassa. Kesällä Fashionstore.fi:n alennusmyynnistä hankkimani kullanvärinen Guessin kello on ollut yksi tämän kesän parhaista hankinnoistani- kyseinen kello on ollut ehdottomasti eniten kelloistani käytössä kesän aikana ja täydellisen korukaverin se on löytänyt nahkarannekkeisesta Guessin rannekorusta.

Ilo olikin ylimmillään, kun tein maailman nopeimman heräteostoksen maailman nopeimmalla shoppailuvisiitillä Stockmannille. Rekissä roikkui upea, mustavalkoraidallinen Vilan mekko, jonka selkää koristi pitkä kultainen vetoketju. Hintalapussa seisoi hinta 26,95€ ja sillä hetkellä tajusin, että tämä sijoitus tulee kantamaan pitkälle syksyyn. Mekon 3/4-hihojen, minulle sopivan pituuden ja mukavan strech-materiaalin ansiosta mekko on täydellinen myös viileämpiä syysilmoja varten.

 

mekko / dress  VILA  kello/ watch  GUESS  laukku/ bag   GUESS

kengät/ shoes  CONVERSE  rannekoru/ bracelet GUESS

Yllä näkyvällä asulla suuntaan iltapäivällä Helsinkiin, tosin hieman lämmitetympänä versiona, sillä näin kipeilyjen jälkeen en ota riskejä sairastua uudelleen. Jalkaan sujahtavat sukkikset ja harteita lämmittämään pääsee nahkatakki. Kun ilmat tästä vielä viilenevät sopii mekon alle hyvin myös mustat legginsit ja lisälämpöä voi hakea myös kaulahuivista.

Täydellinen, monikäyttöinen syysmekko.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

// I found this perfect autumn dress from Vila a couple of days ago. The dress is perfect; it has the long golden zipper behind it and the stripes are so trendy at the moment! The lenght is perfect and the black and white colorcombination looks stunning. The perfect dress for a little trip to Helsinki.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.