DESIGNHELMIÄ TAMPEREELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sorinaukio täyttyi tänään designista, kun Tampere sai jälleen nauttia muoti- ja tyylimaailman ihanimmista, raikkaimmista ja persoonallisimmista syystuulista. Designtori on noussut vuoden kohokohdaksi, ja onni onkin, että Tampereella toreja on nyt viime aikoina järjestetty ahkeraan tahtiin.

Tämä oli varmaankin jo neljäs tai viides visiittini Designtorille, ja joka kerta huomaan kamerani suuntautuvan samojen ihanien tuotteiden puoleen. Nämä söpöliinit oli kuitenkin jälleen kerran kuvattava teillekin.

Mary a. jalavan sukkahousuista olen kertonut teille aiemminkin, mutta jälleen kerran nuo vallattomat eläinprintit vetivät minua magneetin lailla puoleensa. Joka kerta, oikeasti joka kerta, vietän pisimmän tovin taatusti Poola Katarynan myyntipisteellä ja joka kerta, oikeasti joka kerta, hypistelen noita samoja pupukorviksia sydän pamppaillen. Vielä en noita pupuliineja ole kotiuttanut itselleni, sen sijaan viime Designtorilta kotiin kannoin upeaksi sisustuselementiksi tyttömäisen vaateripustimen.

Tänä vuonna tarjontaa oli jälleen kerran niin paljon, että joukosta saattoi bongailla myös uusia suosikkeja. Omat ehdottomat uutuuslempparini olivat ehdottomasti Bookie.fi sekä Hankala. Bookie.fi:n maailman suloisimmat kirjakorva- ja kaulakorut olivat syötävän suloisia. Kuinka kätevää olisikaan jos kaulassa roikkuisi pienen pieni muistikirja, johon ystävät saisivat vaikka jättää kädenjälkensä. Hankalan maatuskakorvakorujen edessä sydämeni suli täysin ja asustevalikoimani sai täydennystä. Kurkkaa Instagramista (@curiousnoora) kotiutinko maatuskat mustina vai oransseina.

Tuttuja laukkuja eikös? LATTIALAUKKU-postauksessani esittelin teille sisareltani syntymäpäivälahjaksi saamani ylijäämämuovimatosta tehdyn laukun ja ilokseni pääsin tänään Designtorilla hypistelemään niitä enemmänkin. Edelleen jaksan ihastua tuohon ajatukseen ja siihen kuinka upeita tuotoksia ylijäämämateriaalista saakaan aikaiseksi.

Harmillista kyllä, en vieläkään päässyt hankkimaan työpöytäni koristeeksi kehyksiin Onnela Designin vaaleanpunaista pupukorttia, sillä juuri tuo kyseinen kortti oli torilla loppunut, mutta ovat ne niin suloisia. Nuo hahmot ovat pomppineet kyllä syvälle sydämeeni!

Löytyikö bongailujeni joukosta teille uusia tuttavuuksia tai jo entuudestaan tutuksi tulleita designhelmiä?

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

// Here’s some feelings from Tampere Designmarket held here today on this sunny Sunday afternoon. <3


Posted in Yleinen and tagged by Bella.