DATENIGHT WITH IGOR & ULJAS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Noora-täti on nyt vähän väsynyt. Takana on nimittäin ilta maailman vikkelimpien siskonpoikien kanssa. Olin Roosalla muutaman tunnin pitämässä pojille seuraa, mutta pojat olivat ilmeisesti ymmärtäneet asian niin, että niiden pitäisi pitää seuraa minulle. Omiin suunnitelmiini kuului rauhallinen ilta pannupizzan ja Greyn Anatomian kuudennen tuotantokauden kera..

.. mutta Dr. Igor ja Dr. Uljas sen sijaan olivat sitä mieltä, että tv:tä ei nyt tuijotella, vaan sen sijaan voitaisiin vaikka, noh, riehua..

Noin kuusi miljoona pallon heittoa, 403 kielipusua ja muutamaa luunjärsintäminuuttia myöhemmin, maltoimme vihdoin hengähtää hetken ja Noora-täti istahti kahvikupposensa kera sohvan pohjalle. Igorin painostavasta ”joko sää nyt lopetit leikkimisen”-tuijotuksesta huolimatta..

Varsin vauhdikas perjantai-ilta takana siis ja samalla meiningillä taidetaan jatkaa huomennakin. Jotakin tein kuitenkin oikein, sillä kun Roosa poikaystävineen saapui takaisin kotiin, hoitolapseni näyttivät kutakuinkin tältä…

Yeah, success!

Leppoisaa viikonloppua kaikille, tässä taas kuvapläjäys koirasöpöliinejä kerralla koko kuukauden edestä.

Nyt Zzzz.. <3

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// Hi guys! Look at my Friday night! Looks fun, doesn’t it! These two are my sister’s dogs and I can tell you guys, you won’t get bored with these cute creatures. Excellent weekend for everybody!


Posted in Yleinen by Bella.