HIUKSENHIENO ARVONTAMUISTUTUS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hei murut, päätin paljastaa teille oman suosikkini heinäkuun hiuksenhienosta LivBoxista, joka teilläkin on nyt mahdollisuus voittaa blogini synttäriarvonnasta. Osallistumisaika päättyy huomenna klo 12:00, joten nyt kipin kapin osallistumaan jos kesäkutrisi kaipaavat hellää huolenpitoa ja ehostusta. Arvontaan pääset tästä (klik!).

Ehdoton suosikkini tuon boksin sisällöstä on boksista täysikokoisena paljastunut Herbinan tuuheuttava kuivashampoo. Kuten kuvasarja juuri heränneestä bloggaajasta osoittaa, tuuheuttava kuivashampoo pelastaa kiireisen aamun, kun aikaa hiusten pesulle ei välttämättä ole.

  herbina / tuuheuttava kuivashampoo  4,95 EUR / 200 ml (suos. hinta) 

Kuivashampoo vähentää näppärästi pesun aiheuttamaa rasitusta hiukselle, kun saat nopeasti mattapintaisen ja tuuhean kampauksen suihkuttamalla kuivashampoota n. 20 cm:n etäisyydeltä hiuksen tyveen, antamalla aineen vaikuttaa hetken ja harjaamalla tämän jälkeen ylimääräisen aineen pois. Itse tehostan vaikutusta ”tupeeraamalla” tyveä sormin aineen levitettyäni.  Kuivashampoo on oiva apu myös hiusten muotoilussa ja voinkin myöntää ottaneeni tämän tuotteen lähes päivittäiseen käyttöön hiuksia laittaessani.

Mutta nyt hopi hopi mukaan arvontaan, sillä kymmenen teistä pääsee pian itsekin tätä ihanaa putelia testailemaan! <3

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// This is it! My new favourite dry shampoo from Herbina. I’m loving it and as you can see, it really works!


Posted in Yleinen by Bella.