LAST FASHIONABLE CHANCE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt alkavat olla viimeiset hetket käsillä, kun voit vielä heittää arpalipukkeesi mukaan Fashionstore.fi:n kanssa yhteistyössä järjestettyyn blogisynttäriarvontaan, jonka voittaja saa valita itselleen vapaavalintaisen tuotteen kyseisestä verkkokaupasta. Arvonta päättyy huomenna klo 12:00, joten nyt kipin kapin valitsemaan oma suosikkituote Guessin, Ti Senton, Liu Jo:n ja monien muiden vaihtoehtojen joukosta.

Arvontaan pääset tästä (KLIK!).

Itse palasin juuri takaisin kaupungin hälyyn maaseudun rauhasta ja mukanani kulki mikäs muukaan kuin todellinen tilaihme, jokin aika sitten blogin kautta saamani Guessin vallan mainiosti viikonloppulaukuksi käyvä Chesca Satchel. Samaista laukkua myydään nyt upeassa ruosteenpunaisen sävyssä Fashionstorella hurjalla alennuksella. Laukun löydät täältä.

Tämä Fashionstoren kanssa toteutettu arvonta on ollut kyllä ehdottomasti yksi huikeimmista koskaan blogissani järjestetyistä arvonnoista, ja itseänikin jo ihan jännittää, kenen unelma huomenna arvonnan päättyessä toteutuu.

Nyt tämä reissunainen suuntaa sohvan pohjalle köllöttelemään. Huominen kesälomapäivä onkin vielä toistaiseksi ilman ohjelmaa, ja hyvä niin. Eikös lomalla kuulu vähän huilatakin? ;)

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

Postaus sisältää mainoslinkin.

Bloggaajalle ei kerry tuloja blogin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

 

// Hi guys! I just arrived home back to city from the countryside where we were spending some quality time with my boyfriend’s parents. I just looove that bag from Guess; it has the perfect size for the minibreaks like this one!


Posted in Yleinen by Bella.