YKSISARVISTAKISSA LAUKATEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TEKOTURKISTAKKI NICKI MINAJ X H&M   PIPO A+MORE
FARKUT ZARA   TENNARIT FILA   TUMPUT INDISKA


Yksisarvistakki ylläni olen huomaamattani laukannut jo lauantaihin! Lumella kuorrutettu viikko ravasi ohi niin, että hyvä kun kyydissä malttoi pysyä. Mutta jopas onkin ollut mukava helmikuinen viikko. Olen ollut koko ajan säntäilemässä paikasta toiseen, stressannut lumikaaoksen junamyöhästymisiä, lataillut kameran akkuja täyteen valokuvauskeikkoja varten ja ehtinyt välillä jopa hengähtää hetken. Tällaisen viikon jälkeen tavoitteenani on tosin jättää viikonloppu vaille kalenterimerkintöjä ja ladata silloin omia akkuja seuraavaa arkiviikkoa varten.

Luvassa onkin siis lempeän leppoisa viikonloppu, joka sujuu hyvin pitkälti kotona läppärin ääressä. Rakastan sitä fiilistä, kun kuvaushommien jälkeen lataa materiaalin koneelle ja alkaa valita parhaimmistoa asiakkaalle lähetettäväksi. Homma on työlästä, mutta palkitsevaa, suorastaan rentoutumiskeino parhaimmillaan.

Rentoon viikonloppuun sopivat myös äärimmäisen hyvin rennot asukokonaisuudet, joissa olo on hymyileväinen. Mietin jopa viettäväni viikonlopun tässä viime vuonna hankkimassani yksisarvispörrötakissa, mutta säätila näyttää jälleen siltä, että makuupussimaiseen sadetta pitävään toppatakkiin piiloutuminen on järkevämpi vaihtoehto. Tämä vaaleanpunainen ihanuus täytynee kaivaa siis esiin vasta hieman keväämmälle. Viime vuonna se jäi aivan liian vähäiselle käytölle, kun kevät yhtäkkiä yllättäen olikin jo käynnissä, eikä lämpimille talvitakeille enää ollutkaan käyttöä.

Tänä vuonna en aio tehdä sitä virhettä. Olen kaivannut sinua yksisarvistakkini!


Posted in muoti and tagged by NOORA.