GREETINGS FROM AMERICA!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun käyn ulkona syömässä, valitsen useimmiten jonkin lempiravintoloistani vain siksi, että tällöin tiedän herkkuhimon talttuvan takuuvarmalla lemppariannoksella ja mukavalla ilmapiirillä. Miksi siis ”riskeerata” se ulkona syömisen mukavuus jollakin ravintolalla, joka saattaa pettää odotuksesi? No siksi koska välillä saatat löytää uusia suosikkipaikkoja.

Kävimme tänään Matin kanssa syömässä Lielahden American Dinerissa, kun halusimme samalla vähän juhlistaa yhteistä lomaamme. Olen American Dinerissa käynyt kerran pari aiemminkin, mutta muistikuvat kyseisestä paikasta olivat hieman hatarat ja vaikka Dinerissa aina olen annoksistani pitänyt, se ei ole suosikkiraflojeni joukkoon kivunnut. Tänään istahdin kuitenkin ravintolan pöytään avoimin mielin ja tilasin lounaslistalta vaniljacokiksen seuraksi paistettua kalkkunanrintaa sinappi-kermakastikkeella, paistetulla sipulilla ja lohkoperunoilla. Arkisin lounasaikaan saattaa ravintoloista bongata melko edullisiakin herkkuannoksia. Tämän päivän lounauslistalta poimittu ateria maksoi näet n. 9 euroa ja oli enemmän kuin joka euron arvoinen (tämän viikon lounaslistan voit kurkata täältä (klik!)).

Silloin tällöin saan lukijoilta tiedusteluja kommenttiboksiin, joissa he kyselevät lempiravintoloitani Tampereen seudulla, ja tässäpä olisi siis jälleen yksi herkkupala purtavaksi. American Dinerin löydät myös Finlaysonilta ja koko paikan viehätys taitaa hyvän ruuan lisäksi perustua myös sisustukseen. Tiedättekö musikaalin Grease (ihanaihana<3)? Jotenkin olo on kuin olisi astunut sisään suoraan tuohon amerikkalaiseen klassikkoon, kun tähän ravintolaan astuu sisään.

Noora suosittelee, nam.

// Looking good and tasting delicious! Today we had lunch at this cool restaurant called American Diner and as you can see from the pictures, the place can’t get any better than this!


Posted in Yleinen by Bella.