GUESS, NOORA & UINO

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ruudun tällä puolen istuu tällä hetkellä onnellinen ja eilisestä edelleen innoissaan oleva bloggaaja, joka ei koskaan tule unohtamaan eilistä päivää. Kuten Uinolta lainaamastani ylläolevasta kuvasta näkyy, pääsin eilen elämäni ensimmäistä kertaa mukaan studiokuvauksiin ja päivä Helsingissä oli kaiken kaikkiaan uskomaton. Vihdoin saan kertoa myös teille hieman tarkemmin siitä, mitä juonimme jo viime kesänä yhdessä Guess-tiimin kanssa. Tämä huikea kokemus liittyy nimittäin blogiyhteistyöhön, jonka myötä voitte pian nähdä eilen otettuja kuvia muun muassa Fashionstore.fi:n verkkokaupassa sekä Guessin liikkeissä! Kuulostaa niin uskomattomalta, etten vielä itsekään usko tätä todeksi! 

Koska kuvissa on yllämme tulevan kevään ja kesän mallistoa, en valitettavasti voi vielä tarkempia yksityiskohtia vaatteista paljastaa, mutta seuraavien kuvien kautta pääsette ainakin hieman jo kurkistamaan sitä, millainen eilinen päiväni oli!

”Prinsessapäivämme” alkoi aamuyhdeksän aikaan Kampissa, viidennessä kerroksessa, upeilla näköaloilla varustetussa Pure Hairdressing-kampaamossa, jossa Uino ja minä pääsimme ammattilaisten käsittelyyn. Sillä välin, kun Uinolle loihdittiin meikkiä, alettiin minun hiuksiini rakentaa pohjakampausta. Tarkoituksena oli luoda suuren suuri kiharapilvi hiuksistani, jota kuvaushetkellä asujen vaihtuessa pystyttiin muuntelemaan kuhunkin asuun sopivaksi. Viihdyin kiharaisessa lookissani hyvin, mutta jotakin uuttakin toki testailtiin. Välillä hiukset koottiin taakse pois vaatteiden tieltä ja kampaus osoittautui todella monikäyttöiseksi. Lopulliset lookit näette sitten maalis-huhtikuun aikana, kun otetut kuvat julkaistaan.

Kuinka jännittävää olikaan olla toisen meikattavana! Annoin meikkaajalle varsin vapaat kädet lookini luomiseen. Oli hauskaa ja virkistävää nähdä itsensä aivan erinäköisenä; voi kunpa sitä itsekin osaisi loihtia kivoja varjostuksia silmien korostukseksi ja piakkoin on kyllä hankittava meikkipussiin myös poskipuna! Olin meikkiin todella tyytyväinen ja vaikka pelkäsin tynkäripsieni häviävän studiokuvissa näkymättömiin, ei ripsitupsuja tai irtoripsiä lopulta kuitenkaan tarvittu voimakkaiden rajausten ansiosta.

Pohjakampaustemme kera suuntasimme Kampista Pitäjänmäkeen kuvia ottamaan ja pääsimme jälleen hypistelemään jo viime kesänä tutuksi tulleita tulevan malliston aarteita. Kokosimme jo viime kesänä asukokonaisuuksia, jotka nyt siis kuvattiin yllämme. Omat valintani olivat hurjan värikkäitä ja kauniita pastellisävyjä vilahteli joka setissä. Kiharapilveni soveltuikin lopulta melko kivasti näihin kesäisiin lookeihin. Kuvista tuli äärimmäisen kivan näköisiä; Uinon ja minun valintani poikkesivat nimittäin toisistaan kuin yö ja päivä ja uskon, että jokainen löytää tästä monipuolisesta mallistosta jotakin juuri omaan makuunsa sopivaa.

Kuvaushetki osoittautui jännittäväksi mutta varsin mukavaksi tilanteeksi. Tiimimme oli aivan huippu ja Uinon kanssa meillä synkkasi hyvin yhteen. Rennon fiiliksen ansiosta kuvien ottaminen oli helppoa ja vaikka kameran takana ei seisonutkaan vakiasukuvaajani Matti tai äiti, ei tekohymyihin ollut tarvetta vaan hymy oli korvissa koko iltapäivän ajan!

Ja ne vaatteet, ja ne korut ja ja ja.. Siellä kimalluksen, paljettien, pitsin, korujen ja kenkien keskellä olo oli kuin taivaissa. Päivä oli todellakin unohtumaton.

Kerron lisää tulevista jutuista heti, kunhan sen aika on! ;)

Pssst. Lisää sneak peek-kuvia Instagramin puolella (@CURIOUSNOORA). Niin ja rakkaat terkut Uinolle! ;)♥

// I did my first photoshoot yesterday and it was so exciting! I spent the whole day in Helsinki and we were able to shoot pieces from Guess’ upcoming collection!The photos will be seen in different places but I will tell you more right away when I can! Oh boy, what a day! I will never forget it. ♥


Posted in Yleinen by Bella.