TÄNÄÄN OLLAAN IHAN ZEN

IMG_6005IMG_6006 IMG_6013

Tänään aion noudattaa t-paitani ohjetta, ja olla ihan zen. Ihan koko illan.

Eikö olekin upea t-paita? Menin aivan pähkinöiksi, kun paidan designin suunnitellut Camilla Engström tykkäsi paitakuvastani Instagramissa. Monki yhdisti voimansa tuon taitavan kuvittajan kanssa ja tuloksena syntyi sydämellisen upea mallisto, jonka tuotteita koristaa vaaleanpunainen tyttö nimeltään Husa. Husa tekee just niinkuin itse haluaa ja korostaa sitä, että itsestään tykkääminen on todella tärkeää. Let self-love rule. Ja ehkä samalla muistuttaa vähän siitäkin, että toisinaan on tärkeää pysyä zen-moodissa.

Rakastan tuota t-paitaa ja olin onnentyttö, kun ehdin tilata oman Husa-paitani Monkin verkkokaupasta ennen kuin ne loppuivat.

IMG_6010IMG_6008 IMG_6009 IMG_6011

Rauhalliseen perjantai-iltaamme kuuluu tänäänkin juuri tällaista samanlaista oloa ja iloa, mitä näissä kuvissa näette. Kuvat ruuanlaittohetkestämme ovat jo parin päivän takaa, mutta kun pari duunijuttua on illalla saatu purkkiin, aion pukea taas Husa-teepparin päälleni ja ryhtyä ruuanlaittoon. Matti auttaa varmasti mielellään syömisessä ja Epulla riittäisi intoa toimia assistenttina ihan ruuanlaiton aloittamisesta sinne lautasten nuolemiseen saakka.

Noora, Matti ja Eppuli toivottavat kaikille hyvää viikonloppua – stay zen!

IMG_6012


Posted in and tagged , by NOORA.