PÄIVÄLLINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tuntuihan se nyt hieman jännittävältä saada poikaystävältä joululahjaksi ikääntyvän ihon voidetta. Kun sitten luin hieman pidemmälle kyseisen tuotteen tuoteselostetta tajusin, että lahjan eteen oli nähty kovasti vaivaa ja tehty jopa taustatutkimusta. Kicksin myyjät olivat onnistuneet (Matin avustuksella tietenkin) löytämään minulle juuri oikean päivävoiteen edes näkemättä minua.

Niin ja, jos nyt totta puhutaan, ihoni ei ole moneen vuoteen ollut näin hyvässä kunnossa.

Estée Lauderin päivävoide on ollut melkoinen kasvojen ihon pelastajani. Talvikausi tekee iholle kirjaimellisesti hallaa, ja tämäkään talvi ei aluksi ollut poikkeus. Iho kuivui, punoitti ja varsinkin nenän, otsan ja leuan alue alkoivat jo oirehtia. Käytössäni olleet kasvovoiteet olivat liian rasvaisia käytettäväksi esimerkiksi meikin alla ja useimmiten aamuisin kasvojen rasvaus unohtuikin vallan.

Estée Lauderin päivävoide on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan meikin alla. Olin aluksi hurjan skeptinen voiteen suhteen, sillä sen koostumus tuntui melko paksulta ja rasvaiselta. Voide on kuitenkin hurjan riittoisaa ja ohut kerros voidetta riittää mainiosti kosteuttamaan ihoa. Ja mikä parasta, voide imeytyy nopeasti ja sopii juuri siksi hyvin käytettäväksi aamuisin ennen meikkaamista. Voide on tuoksultaan hyvin hyvin mieto ja hyvin herkästi reagoiva ihoni ei ole laittanut lainkaan pahakseen sen tultua osaksi jokapäiväistä arkeani.

Olen itse äärettömän nuuka käyttämään rahaa meikkeihin ja voiteisiin, mutta uskon tämän voiteen jäävän pitkäaikaiseksi kaverikseni vaikka purnukka joskus tyhjenisikin.  

Ja mitäkö tästä opin? Älä koskaan enää vedä hernettä nenään, vaikka poikaystävä ostaisi sinulle lahjaksi ryppyvoidetta. 

Pssst. Vinkiksi teille, jotka kärsitte kesäisin aurinkoihottumasta/-näppylöistä; juttelin kyseisestä ongelmasta, joka itselleni on ollut ajankohtainen jo useamman vuoden ajan kosmetologin kanssa ja hän neuvoi välittömästi aloittamaan ”porkkana/appelsiini/paprika päivässä-kuurin”. Itse olen kuuria nyt noudattanut tunnollisesti ja innolla odotan kuinka sen tulokset näkyvät kesällä! :)

// Every morning, every day, Estée Lauder, you really make my day. 


Posted in Yleinen by Bella.