TÄHTITAIVAS KOTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Galaksiprojektori KARLOGalaksiprojektori KARLOGalaksiprojektori KARLO

Myönnän tehneeni viime viikolla todella eriskummallisen heräteostoksen, kun suuntasin Jyskiin etsimään hammasharjatelinettä. Teline löytyi toki hetkessä, mutta sen lisäksi katseeni osui Karlo-galaksiprojektoriin ja se oli menoa sitten. Parinkympin projektori herätti kiinnostukseni niin, että kiikutin sen innoissani kassalle. Jaoin hankinnastani Instagramissa Reelsin ja tuore hankintani innosti myös teitä niin, että päätin vinkata tästä maagisesta ostoksestani myös blogin puolella. Ymmärrän innostuksenne hyvin; kukapa ei haluaisi köllötellä nojatuolissa tähtitaivasta katsellen?

Kyseessä on siis kaukosäätimellä ohjattava led-valo. Olin todella iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon erilaisia nopeus-, kirkkaus- ja väriasetuksia tästä pikkulaitteesta löytyikään! Kaukosäätimestä (pakkaus ei sisällä paristoa kaukosäätimeen!) saat valittua helposti haluamasi tunnelman ja ajastintoiminta on myös äärimmäisen kätevä, jos haluat vaikkapa nukahtaa tähtitaivasta katsellen. Virtalähteenä toimii USB-kaapeli ja koska laite on korkeudeltaan vain reilu 10 cm, sen paikkaa on helppo vaihdella.

Galaksiprojektori KARLO

Oma projektorini on työhuoneessani, mutta aloin jo suunnitella sille muitakin käyttötarkoituksia. Makuuhuoneessa tähtitaivas voisi tuudittaa ihanasti uneen, olohuoneeseen projektori sopisi joogahetkien ajaksi ja aika ihanan spa-tuokionkin saisi luotua galaksia katsellen. Veikkaan, että galaksiprojektori olisi hitti myös monessa lapsiperheessä. Lahjaideaksi tämä onkin todella spesiaali ja yllättää lahjansaajan varmasti; aika harvoin sitä kuitenkaan saa omaa tähtitaivasta lahjaksi.. 

Mikäli haluat käydä kurkistamassa, miltä projektori näyttää videolla, löydät instastani Reelsin (@nooranappila), jossa käyn kattavasti läpi projektorin eri ominaisuudet. Käyhän siis kurkkaamassa jos maaginen hankintani herätti mielenkiintosi.

Taikaa uuteen viikkoon!


Posted in sisustus and tagged by NOORA.