ARKEA, 33/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä syksyinen otos on otettu syystuulien puhallellessa taustalla syyslomaviikkoni sunnuntaina, 16. lokakuuta päivän käännyttyä jo iltapäivän puolelle.Paikka on nimeltään Matinsaari. Vaikka meiltä ei Matinsaareen ajakaan kuin parikymmentä minuuttia, en ollut koskaan aikaisemmin käynyt tuossa luonnonkauniissa paikassa. Maisema oli upea; aallot löivät rantakiviin, heinät heiluivat tuulessa ja tihkusade kuorrutti horisontin.Matti ehdotti, että lähtisimme sunnuntai-iltapäivän ajankuluksi ajelemaan jonnekin. Nappasimme takeaway-kahvit matkan varrelta ja suuntasimme Nissanin nokan kohti Kangasalaa. Matkan aikana minulle kylläkin selvisi, että retkemme tarkoitus oli hyvien kalastuspaikkojen kartoittaminen tulevaa pilkkikautta varten. Vaikka emme siis romanttisille treffeille olleetkaan lähteneet, teki pieni maisemanvaihdos hyvää. Tuo Matinsaari (veikkaan, että tämän paikan Matti halusi nähdä ihan vaan saaren nimen takia!) oli hurjan sympaattinen paikka. Saaressa (jonne pääsee siis autolla) voi paistaa makkaraa, ja suunnittelinkin jo, että lähden talven pilkkireissulle mukaan ja voin hoitaa makkaranpaistajan hommat nuotiolla.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.