ARKEA, 10/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Nappasin tämän suussasulavan herkullisen kuvan keskiviikkona 9. maaliskuuta lounasaikaan, kun istahdimme kuvauksien täyteisen aamupäivän jälkeen lounaalle ystäväni kanssa.Tunnistitko Pyynikintorin ikkunan takana? Pyynikintorin Liha ja Kahvi sijaitsee aivan Pyynikintorin kupeessa, joten paikalle on helppo piipahtaa vaikkapa ratikalla.Tässä kahvilassa on tunnelma kohdillaan. Olen jo vuosia rakastanut tämän hurmaavan miljöön sisustusta ja viettänytkin siellä lukuisia unohtumattomia kahvihetkiä. Kun astut ovesta sisään, tuntuu siltä kuin olisit saapunut juuri makumatkalle jonnekin Euroopan suurkaupungeista. Menu on myös ihastuttava; tällä kertaa testasin ystäväni innoittamana kana-caesar-salaattia ja kuten jo kuvastakin näkyy, annos oli sekä visuaalisesti upea että mauiltaan mainio! Myös makeita herkkuja olen testannut useasti, enkä ole kertaakaan joutunut pettymään. Kaipasit siis joko tunnelmallista lounaspaikkaa tai virkistävää kahvibreikkiä, Pyynikintorin Liha ja Kahvi tarjoaa oivan miljöön molempia tarkoituksia varten.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.