LOMALLE LOMPSIS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkut: Monki
Neule: Uhana Design (proto)


Uskomatonta. Olen kirjoittanut blogiani jo miltei 12 vuoden ajan, mutta en vielä koskaan ole otsikoinut postaustani tuolla kuluneella, mutta oi-niin-kovin-legendaarisella lausahduksella. Jo oli aikakin.

On aika katkaista kiireinen talvi hetkeksi ja pitää pieni breikki. Ihan vain sellainen muutaman päivän lepotauko, jota ette olisi varmasti edes huomanneet, jos en asiasta olisi maininnut. Loma harvemmin tarkoittaa minulle poissaoloja sosiaalisen median parista, pikemminkin loma on vain taukoa päivätyöstäni. Pääni on täynnä aiheita ja inspiraatiota, joten aion käyttää lomastani aimo siivun postausten kirjoittamiseen. Tarkoituksenani olisi kevään korvaalla aktivoitua myös Instagramissa; kaipaatteko sinne enemmän sisältöä storyjen muodossa? Tätä pyydetään minulta nimittäin paljon, mutta toisinaan arjen pyörityksessä videopätkien kuvaaminen vain yksinkertaisesti unohtuu. Otan kevään tavoitteeksi painaa playtä useammin.

Suunnitelmia lomalle? Noh, teimme jo jokin aika sitten Matin kanssa päätöksen, että tälle talvilomalle ei suunnitelmia tehdä lainkaan. Emme bookanneet mökkiä saati varanneet reissua minnekään, ajat ovat opettaneet, että suunnitelmiin voi hetkessäkin tulla muutoksia, joten päätimme olla stressaamatta lomasuunnitelmista sen enempää. Onneksi toiveemme lomaa ajatellen kuitenkin kohtasivat; minä haluan lukea ainakin yhden kirjan kaikessa rauhassa nojatuoliin uppoutuneena, Matti haluaa istua päivän tai kaksi pilkillä. Yhteisiä hiihtolenkkejä on jo suunnitteilla ja harvinaista herkkua meille on pelkästään istua samaan aikaan sohvalla leffaa katsellen. Olemme molemmat kiitäneet koko alkuvuoden paikasta toiseen, joten lomalta ei kaipaa mitään muuta kuin pientä hengähdystaukoa.

Mutta nyt, lomalle lompsista vaan.


Posted in muoti and tagged by NOORA.