ARKEA, 1/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä mainio, rentouttava ja aivan ihana hetki on tallennettu vuoden 2022 ensimmäisellä viikolla, sunnuntaina 9. päivä iltapäiväauringon vielä paistellessa.Neulontapaikkani on olohuoneessamme. Tuo upea rottinkinen keinutuoli on normaalisti työhuoneessani, mutta joulun alla raahasin sen jo olohuoneeseemme. Siihen tuoli nyt jäi, enkä ole ollenkaan varma siirränkö sitä enää takaisin ”oikealle” paikalleen. Keinuttelu telkkaria katsellessa on täy-del-lis-tä. Myönnän, että pari kertaa olen tuohon torkahtanutkin.No nyt se sitten iski! Neuloosi! Ihmettelin monesti syksyn varrella jopa ääneen sitä, etten ollut kaivanut tapojeni mukaisesti kutimia esiin. Teen lähes poikkeuksetta joka syksy jonkinlaisen neuletyön, mutta viime syksynä inspiraatiota ei tuohon hommaan löytynyt. Mutta kuinkas sitten kävikään, kun bongasin Novitan sinisensävyisen Hygge-langan. Tiesin heti, mitä haluaisin siitä tehdä. Löysin aluksi lankaa vain pari kerää ja olinkin jo huolissani, että saanko työtäni ikinä valmiiksi. Olinkin onneni kukkuloilla, kun bongasin samaa lankaa yllättäen Suomalaisesta Kirjakaupasta ja kiikutinkin sitä saman tien kotiin kuuden kerän verran. Nyt on siis materiaalit valmiina ja neuletyökin alkaa olla itse asiassa pian valmis. Näette sen sitten myöhemmin…


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.