LOKAKUU-BINGO : MONTAKO PISTETTÄ SAAT?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

vimma tuuva


MEKKO VIMMA /SECONDHAND   KORVAKORUT UHANA DESIGN


Lokakuussa elellään ajanjaksoa, jolloin syksy on parhaimmillaan, mutta mieli saattaa (ainakin meillä jouluttajilla) kääntyä kohti tunnelmallisia talvi-iltoja. Voisikin sanoa, että elämme ikään kuin välikautta, joka sisältää palasia kummastakin vuodenajasta. Mutta kuinka monta pistettä nappaat tästä lokakuisesta bingosta??

| KAAKAO | Kävelet lokakuisena iltana ruokakaupassa kaakaohyllyn ohi, etkä voi olla laittamatta kaakaoboxia ostoskoriisi. Mielesi sopukoista verkkokalvoillesi ilmestyy instakuvia höyryävistä kaakaomukeista, jotka on kuorrutettu kermavaahdolla ja minivaahtokarkeilla. Tarvitset siis niitäkin! Kotiin päästyäsi kääriydyt edellämainitun viltin sisuksiin nautiskelemaan kaakaomukillisestasi. Ensin kuvaat #hotchocolate ’si, sitten otat hörpyn, ehkä toisenkin, ja toteat, että mielesi tekeekin ehkä sittenkin kahvia.

| VILTIT & HUOVAT | Käsi ylös kuinka monen sohvalta löytyy kauniisti levitelty viltti ympäri vuoden? Käsi ylös kuinka moni kietoutuu kesäisin tuon samaisen viltin uumeniin? Itse en ole kesäisin vilukissa, mutta jatkuvasti olen kyllä vilttiä viikkailemassa kesäisinkin paikoilleen, kun se jatkuvasti ajautuu vallattomaksi mytyksi sohvannurkkaan. Pimeiden iltojen saapuessa huomaan kuitenkin tekeväni itsestäni harva se päivä burriton, yrittäessäni kietoutua päästä varpaisiin asti tuohon pehmeään lämmikkeeseen. Samalla huomaan myös nukkuvani tavallista enemmän päikkäreitä.

| TALVITURKIN MUODONMUUTOS | Nyt viittaan tietenkin hiusten värin tai mallin muodonmuutokseen. Kun seuraava vuodenaika on jo ovella, mieli tekee yhtäkkiä uudistua! Vaihtaahan oravakin talviturkkinsa väriä, mikset siis sinäkin. Eräänä lokakuisena iltana saunan jälkeen nappaat siis keittiönlaatikosta Fiskarsit käteesi, astelet peilin eteen ja leikkaat itsellesi otsiksen. Kaikki tiedämme kuinka tämä tarina päättyy.

| VALOSARJAT | Ärsyynnyt heti, jos joku kysäisee, oletko laittanut ikkunaan jo jouluvalot. Ne ovat kausivaloja! Miten niin katolle kiipeämäsi joulupukkifiguuri vilkkuvine valoineen muka muistuttaisi joulusta.

| TALVIKENGÄT JA -VARUSTEET | Jes, ensilumi on satanut yön aikana maahan! Päätät heittää yllesi makuupussia muistuttavan untuvatakkisi, merinovillapiposi ja lammasturkisvuorella vuoratut talvisaappaasi. Lähdet taivaltamaan kävellen joululauluja kuunnellen kohti työpaikkaasi samalla nautiskellen loskaksi jalkojesi alla muuttuvasta lumipeitteestä. Aivan kuin lumisadekin olisi vaihtunut matkan varrella vedeksi? Töihin päästyäsi olet hiestä märkä.

En myönnä saaneeni tästä bingosta lainkaan pisteitä. Varasin kuitenkin jo varmuuden vuoksi kampaajan, kävin läpi talvikamppeet niitä ihan oikeita pakkaskelejä varten ja kartoitin Tokmannin jouluv.. kausivalovalikoimaa marraskuun varalle. Entä sä?

tuuva vimma


Posted in muoti and tagged by NOORA.