VIIKONLOPPU HÄÄHUUMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

zara black winter coattampere syyslomazara black coat


TAKKI ZARA  |  FARKUT H&M  |  NEULETAKKI MONKI
BODY ZARA  |  TENNARIT NLY SHOES


Vauhdikkaasta viikonlopusta kertonee se, että blogi eli hiljaiseloa peräti kokonaisen viikonlopun verran. Lauantaiaamusta lähtien olen leijunut vaaleanpunaisessa hääkuplassa ja arkeen palaaminen tuntuu tänä maanantaina täysin ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Nämä kuvat napattiin eilen keskustassa, kun kävimme ystäväperheen luona aamukahvilla; mitenkään ei silmäpusseista huomaa, että viikonlopussa riitti menoa ja meininkiä.. ;)

Serkkuni asteli avioliiton satamaan lauantaina, ja sen lisäksi, että sain kunnian kuulua hänen bride crew’hunsa, toimin häissä valokuvaajana. Ja kun meitsi kuvaa, kameroille ei tallennu vain muutamia räpsyjä, vaan satoja otoksia ihan joka hetkestä. Hääkuvien ottaminen on itselleni aina suuri kunniatehtävä ja sen mukana tuoman vastuun haluaa kantaa mahdollisimman hyvin. Mukanani on aina kaksi runkoa ja huomaamattakin materiaalia kertyy korteille häistä aina aivan valtavasti. Niitä hetkiä kun koskaan ei saa takaisin, vaan hääkuvaajan on onnistuttava vangitsemaan muistot talteen kuviksi juuri oikeaan aikaan. Kunniatehtävä, kuten jo mainitsin. Eilinen vierähtikin siis koneen ääressä hääkuvia käsitellessä.

zara black coat

Mutta nyt siis kohti uutta viikkoa; uskomatonta, että elämme jo lokakuun puolta väliä! Viikolle on suunnitteilla paljon ohjelmaa, mutta kuten kaikki tiedämme, elämme aikoja, jolloin suunnitelmia on turha edes tehdä kovin pitkälle. Eläkäämme siis hetkessä, arjen pienistä ilonpilkahduksista nautiskellen. Onneksi käsiteltävänä on vielä toinen kortillinen hääkuvia, joten saan siis rauhassa uppoutua hääfiiliksen syleilyyn tänäänkin. Terveyttä, turvaa, hyvää mieltä ja voimaa viikkoonne!

Ps. Onhan Roosa nauhat jo kaikilla rinnuksissa?


Posted in muoti and tagged by NOORA.