ARKIKUVA 39/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

happy hopperz

Milloin kuva on otettu? Päivänä, jolloin kesä palasi takaisin keskelle syyskuun viimeisiä päiviä, lauantaina, 26. syyskuuta.

Missä kuva on otettu? Kesäistä syyspäivää vietettiin maalla luonnonhelmassa.

Mitä kuva esittää? Maailman rakkainta tiitiäistä ja hänen uutta kotieläintään. Olen melko varma siitä, että tämä on yksi all time arkikuvalemppareistani.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen viimeisen 19 kuukauden aikana saanut kunnian tutustua tähän pippuriseen pikkuneitiin, joka on tuonut iloa ja valoa koko perheeseemme heti siitä hetkestä alkaen, kun hän saapui maailmaan. Hänen seurassaan on mahdotonta kiipeillä mököpuuhun tai murehtia maailman menoa, tämä sydämellinen, reipas ja energinen lapsi on todellinen timantti. Tädin sydänkäpy. Yllätin pikkumimmin viikonloppuna pomppulelulla. Kuten näette, kameralle tallentui niin sydäntälämmittävää materiaalia saparopään leikeistä, että hetki oli pakko nostaa myös arkikuvaksi blogin puolelle – Instagramissahan arvomme yhdessä kummityttöni kanssa yhdelle onnekkaalle oman pomppulelun Gefferin valikoimasta; kummit, mummit, tädit, sedät, kamut ja muut joululahjaa pähkäilevät, käykäähän heittämässä arpalippu mukaan arvontaan! Me jäämme siskontytön kanssa jännityksellä odottamaan kuka pomppiikaan innolla kohti syksyä.

// Happy Hopperz-pomppulelu saatu blogin kautta.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.