ARKIKUVA 38/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu yhtenä syksyn kauneimmista päivistä, lauantaina 19. syyskuuta puolenpäivän jälkeen.

Missä kuva on otettu? Puolukkametsässä!

Mitä kuva esittää? Pikkusiskoni mielestä oli ilmeisesti legendaarisen historiallista, että hän sai raahattua minut puolukkametsään, joten Roosa halusi ikuistaa tämän hetken, ja äärimmäisen ergonomisen puolukanpoimimisasentoni, kaverikuvaan.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten näette, suhtaudun hommaan kuin hommaan vakavasti, ja kun kerta metsään mentiin, päättäväisesti noukin punaisia vitamiinipommeja kulhooni. En tosin ollut varautunut tähän viikonloppuaktiviteettiin sisarelleni saapuessani, ja siksi jouduinkin lainaamaan ylleni siskoni saappaat, Erkki-vaarin vanhan Jahti-takin ja siskonmiehen pipon, jotta hirvikärpäset eivät pääsisi möyrimään kutreihini. Mutta kuten näette, kultaisista korvarenkaistaan ei tämä citygirl luopunut edes metsään mennessään. Palkkioksi tästä uurastuksesta, sisareni teki meille herkullista puolukkarahkaa, joten job well done ja kyllä kannatti.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.