KUULUMISIA AAMUKAHVIN ÄÄRELTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

hiedanrantahiedanranta


TAKKI NOISY MAY   TENNARIT WILSON   NEULE AARRE LABEL | *SAATU
TRIKOOT ADIDAS   LAUKKU H&M   KORVAKORUT MONKI


Hyvää, ja poikkeuksellisen virkeää, huomenta! Kellon viisarit osoittavat vasta puolta seitsemää, mutta olen ollut virkeänä ylhäällä jo kuudesta lähtien. Vieressäni höyryää puurokulhollinen, jonka kuorrutin poimimillani puolukoilla ja valtavassa mukissa on jo toinen kupillinen kahvia. Päivästä tulee pitkä, joten kenties tällainen rauhallinen aamuhetki blogia naputellen ja aamupalaa rauhassa nautiskellen on juuri täydellinen startti torstaille. Harvinaista herkkua kylläkin, täälläkin osataan nimittäin torkutella.

Eilen olin liikenteessä kirjaimellisesti aamusta iltaan. Lähdin töihin ennen kahdeksaa ja astelin sisään kotiovesta 12 tuntia myöhemmin. Työpäivän jälkeen suuntasin keskustaan tapaamaan ystävääni Iinaa, joka oli saapunut pitkästä aikaa Tampere-visiitille. Ehdimme pitkästä aikaa rauhassa vaihtaa  kuulumiset ennen kuin suuntasimme vaikuttajatapahtumaan. Tuntui kutkuttavan ihanalta nähdä ihmisiä, kilistellä kuohuvaa ja ihastella kenkiä. En ole tämän vuoden puolella osallistunut kuin muutamaan bloggaajatapahtumaan ja tämän vuoksi eilinen tuntuikin erityisen spesiaalilta – kerron toki tapahtumasta, ja uusista saappaistani ( ♥ ), lisää myöhemmin!

hiedanrantahiedanranta

Tänään työpäivän jälkeen luvassa onkin sitten jotakin aivan muuta ja kovasti odotettua, sillä istahdan illalla Tampereen Työväen Teatterin penkkiin. Kinky Boots saa tänään ensi-iltansa ja pääsen todistamaan tuota kovasti hehkutettua esitystä parhaassa seurassa. Pukukoodina vinkattiin laittamaan jalkoihin kenkäkaapin näyttävimmät popot ja olen vielä vähän kahden vaiheilla, mitkä kengät jalkaani laitan. Nämä voisivat olla kyllä erinomainen vaihtoehto. Spektaakkelimaista säihkettä taatusti siis luvassa sekä näyttämöllä ja katsomossa!

Aamukahvimukin pohja alkaa jo uhkaavasti näkyä. Nyt kevyt päivämeikki kasvoille ja mekko päälle – kuulin huhua, että päivästä olisi tulossa lämmin ja aion ottaa viimeisistä mekkokeleistä kaiken irti! Mekonhelmat hulmuten kohti aurinkopäivää siis. Oih, odotan jo niin iltaa!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.