ARKIKUVA 37/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Aurinkoinen syyshetki on ikuistettu sunnuntaina 13. syyskuuta puolenpäivän jälkeen.

Missä kuva on otettu? Olimme yhdessä ystäväperheen kanssa matkalla Tampereen Kansainvälisille Suurmarkkinoille Hämeenpuistoon.

Mitä kuva esittää? Erinomaista sunnuntaikävelylenkkiä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Huomasin viikonloppuna tykästyneeni syksyyn. En tiedä kauniimpaa maisemaa kuin syysauringossa hehkuvat, ruskankuorruttamat puut. Sunnuntaina lämpökin helli meitä vielä sen verran, että tarkenimme tehdä kunnon kävelylenkin keskustassa. Samalla jokavuotinen perinnekin tuli toteutettua, kun istahdimme kävelylenkin lomassa markkinoille syömään suussasulavat kermavaahdolla, mansikoilla ja kinuskikastikkeella täytetyt vohvelit herkkukojulle. Hetken sitä kuvitteli olevansa ulkomailla, nauttimassa keskieurooppalaisen suurkaupungin tunnelmasta. Ja pakkohan seurueemme tyylikkäät miekkoset oli ikuistaa muistikortille tyttöjen kera, kun olivat sattumalta niin sävy sävyyn pukeutuneet sunnuntairetkellemme!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.