KUN KÄVIN YSTÄVÄN VAATEKAAPILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

auringonkukkapelto 2020auringonkukkapelto kangasala vehoniemiauringonkukkapelto tampere

Onnea on ystävä, joka fanittaa Ivana Helsinkiä yhtä kovasti kuin sinä itse!

Serkkuni polttareita vietettiin reilu viikko sitten bling bling-teeman mukaisesti ja kuullessani tulevien juhlien pukeutumiskoodista, tiesin heti, kehen otan yhteyttä. Ystäväni Karoliinan (jonka blogi muutti jokin aika sitten muuten Annalle – olettehan päivittäneet linkkikirjastonne!?) mekkorekkiä on tullut nimittäin vilkuiltua silmät kiiluen kerran jos toisenkin kuvaustuokioittemme yhteydessä ja verkkokalvoilleni oli piirtynyt tietty aarre, joka kävisi polttareiden teemaan täydellisesti. Näpyttelin Karoliinalle viestiä ja pian hyppysissäni olikin jo täydellinen polttarilook.

Kun kaapissa on laadukkaita peruskiviä, on niiden päälle helppo luoda asukokonaisuuksia persoonallisten asusteiden ja esimerkiksi kenkien kera. Tämäkin asu muodostui simppeleiden mutta tärkeiden vaatekaapin herkkujen ylle. Rakastan Biancaneven mustia leggareita ja kyllä, polttareihinkin pukeuduin treenitrikoisiin. Biancaneven housut ovat trikoina maailman mukavimpia ja käytännöllisimpiä, miksi siis lähteä juhlimaankaan muissa kuin niissä! Tähän asuun kuulunut toppi on Zarasta, ja näistä arjen pelastajista olen kertonut teille ennenkin; Zaran topit ja bodyt kestävät sekä käyttöä että pesua. Kun mustan kokonaisuuden ylle heitti auringon lailla sädehtivän paljettitakin, oli nooramainen look valmis!

Mitä tästä opimme? Ystävän vaatekaapilla käyminen kannattaa! Näin näyttäville vaatteille harvemmin on käyttöä ja on hyvinkin mahdollista, että juhliin löytää täydellisen asun ystävältä lainaamalla. Näin ollen kaappiin ei tule hankittua heräteostoksena yhden illan käytössä olevaa asua, vaan puolin ja toisin lainailemalla ihanuudet pääsevät yhä useammin myös käyttöön. Ja käyttöä tällaiset aarteet ansaitsevat! Sädehdin auringonkukkapellolla takissani kuin timantti, ja suunpielet nousivat väkisinkin hymyyn. Kiitokset vielä Karoliinalle, asukriisini oli pelastettu ennen kuin se oli edes ehtinyt alkaa.

Millainen kuva saadaan, kun kolme serkusta kuorruttaa itsensä päästä varpaisiin paljeteilla? Kurkkaa täältä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.