ARKIKUVA 33/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu sunnuntaina, 16. päivä, elokuun ollessa jo puolessa välissä.

Missä kuva on otettu? Pakkailin lahjapaketteja kotonamme ennen pihajuhliin lähtemistä.

Mitä kuva esittää? Juhlimme sunnuntaina pikkusiskoni syntymäpäiviä ja samalla halusin muistaa äitiäni, joka vietti lauantaina nimipäiviään. Rakastan keksiä ihmisille lahjoja ja tämän värikkään setin tiesin jo miltei varmuudella ilahduttavan lahjansaajia. Ainakin molemmat heistä ovat kerran jos toisenkin hehkuttaneet niin paljon kylppäristäni löytyvää Tangle Teezerin varrellista harjaa, että tiesin harjalahjojen olevan napakymppi. Ps. Tuo on paras harja ikinä, ihan vaan vinkiksi sinullekin! ;)

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tuntui ihanalta lähteä tapaamaan perhettä juhlien merkeissä. Paikalla oli vain lähiperhettä, mutta aurinkoisissa ulkojuhlissa oli kaikkien turvallista tavata. Turvallisuudesta kielivät myös lahjapaketteihin sujauttamani, Biancaneveltä ostamani kasvomaskit. Kukapa olisi vielä vuosi sitten uskonut, että tällaiset lahjat ovat todella tarpeellisia tänä päivänä. Pidetään toisistamme huolta.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.