ARKIKUVA 32/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

noora näppilä mies

Milloin kuva on otettu? Otimme pitkästä aikaa Matin kanssa yhteisen selfien sunnuntaina 9. elokuuta iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Sillä samaisella laiturilla, jossa seisoin myös tätä kuvaa otettaessa. Kuten tuolloin veikkasin, sisareni perheen uuden kotitalon järvimaisemissa on kesällä tullut vietettyä paljon aikaa.

Mitä kuva esittää? Siinähän me Matin kanssa laiturinnokassa fiilistelemme kesäpäivää. Matti oli itse asiassa niinkin rohkelikko, että käväisi jopa iltauinnilla. Minua kylmähkö kesätuuli ja liplattelevat laineet eivät juurikaan houkutelleet pulahtamaan järveen.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Elokuussa on aivan oma tunnelmansa. Illat eivät ole enää samanlaisia kuin keskellä kesää ja mielen sopukoihin on karannut jo ajatus lähestyvästä syksystä. Siksi jokaisesta, vähääkään kesäisestä hetkestä, tulee nautittua joka solullaan. Jos nopea vierailu siskon luokse venähtääkin pikaisesta iltauintipiipahduksesta muutaman tunnin hegailuun ja kauniista illasta nauttimiseen, ei olo voi olla kuin onnellinen. Kyllä niitä pimeitä syysiltoja ehtii sitten taas sohvannurkassa viettää. Kuva on huono, pikselimössöinen räpsäisy kännykällä, mutta eiköhän se riitä välittämään iloista kesätunnelmaamme.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.