ILTAUINNILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

na-kd uino

Iltauintia ei näillä keleillä voi kyllä uimiseksi kutsua. Rannassa lämpimältä tuntuva vesi kylmenee, kylmenee ja kylmenee, kun yrität muka rohkeasti askel askeleelta dipata itseäsi jääveteen. Hampaat kalisevat ja iho on päänahkaa myöten kananlihalla, vieressä pulikoivat lapset kikattavat. Äh, ei ole mun juttuni ei. Ei ollenkaan. Iltauinnit saa tältä kesältä unohtaa jos veden lämpötila säilyy näissä lukemissa. Lääkärikin suositteli minulle hartiavaivoihin jo talvella avantoa, mutta miten minä nyt sinne uskaltautuisin, kun elokuun vasta alkaessa, minä jo päätän uimasesonkini.

Hrrrrr. Vesijuoksuvyö jääköön odottamaan ensi kesää.

na-kd uinona-kd uinona-kd influencersna-kd blue dress

On kyllä todellinen sääli päättää uimakausi jo nyt, kun vasta jokin aika sitten löysin täydellisen mekon bikinien päälle heitettäväksi. Tein elämäni ensimmäisen tilauksen Na-kd.com’ista, kun Uinon suunnittelema, ihanan vaaleansininen ja avoselkäinen puuvillatunika saapui myyntiin Influencers-malliston myötä. Sininen on väreistä suosikkini ja tämä tunika onneksi saa jatkoaikaa kesänkin päätyttyä; alle ei tarvitse laittaa kuin toppi ja leggarit ja raikas syysasu on valmis. Itselleni tunika vastaa pituudeltaan enemmän puseroa kuin mekkoa, joten sujautin sen alle farkkushortsit. Takana selkää koristavat narut ja mekko suloisine röyhelöineen on täydellinen kombo vaikkapa nahkatakin kanssa käytettäväksi. Tuntuu aina hienolta, kun frendit pääsevät toteuttamaan jotakin näin huiman hienoa yhteistyökumppaneiden kanssa – kokonaisuus on niin upea ja Uinon näköinen, käykäähän tsekkaamassa verkkokaupasta myös samaisen malliston bikinit!

Mutta nyt, minä suuntaan sunnuntaisaunaan lämmittelemään. Nopea Foreca-vilkaisuni johti kylläkin siihen, että biksuja en vielä talviteloille laita. Lämmintä loppukesää odotellessa..


Posted in muoti and tagged by NOORA.