KESÄTUKKA ENNEN JA JÄLKEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

PALVELU SAATU: Umppu / Prime Hair & Beauty Design.

balmain hairhair by ump

Instagramini puolella kerroinkin jo jokin aika sitten, kuinka olen viime aikoina saanut useampia viestejä koskien sitä, kuinka hoidan pidennyksiäni. Kuten moni saattaa muistaa, olen ollut todellinen pidennysten suurkuluttaja ja kutreissani on nähty niin teippipidennyksiä kuin klipseillä kiinnitettävää irtotukkaakin, mutta tällä hetkellä leijonanharjani on ikiomani, jokaista karvaa myöten.

Olen ollut itsekin ihmeissäni hiusteni kasvupyrähdyksestä, enkä keksi sille muuta syytä kuin sen, että olen vihdoin löytänyt oikeat tuotteet hiusteni hoitamiseen. Olen toki etenkin tänä vuonna kiinnittänyt ravintoon myös extrapaljon huomiota lisääntyneen liikuntainnon myötä, mutta samalla olen löytänyt luottotuotteita hiustenhoidon saralla. Umpun ansiosta löysin jo jokin aika sitten Balmainin hiusta hemmottelevat ja hoitavat tuotteet, mutta myös Ida Warg Beautyn shampoot ja hoitoaineet ovat ihastuttaneet kovasti, etenkin Moisture-sarjan maski ja hoitoaine. Harjana käytän vain ja ainoastaan Tangle Teezereitä, sillä niillä saan hiuksia katkomatta pahimmatkin takut auki, ja hiusten käsittelyä raudoilla olen vähentänyt hurjasti.  Ja kuminauhaponnarit olen jättänyt historiaan! Kaikki tämä, ja Umpun huima ammattitaito ovat olleet siis kasvupyrähdyksen takana.

Istahdin tällä viikolla parin kuukauden tauon jälkeen Umpun penkkiin ja toiveissa oli loihtia sateen kastelemasta ja arjen kellastamasta tukasta viileän vaalea kesätukka. Umppu täytti toiveeni ja astelin ulos Primen ovesta vaalea kesätukka hulmuten kesätuulessa tyytyväinen hymy huulillani. Tällä kertaa pääsen jakamaan teille myös Umpun ottamat ennen- ja jälkeen-kuvat muodonmuutoksesta. Rakastan ennen- ja jälkeen-kuvia etenkin hiusmuutosten saralla, niistä muutoksen todella huomaa ja tuota ennen-kuvaa katsellessani, olen todella kiitollinen siitä, että olen Umpun löytänyt elämääni. Vaikka kotihoitotuotteet kunnossa olisivatkin, omat hiukseni kaipaavat myös säännöllisesti ammattilaisen osaavaa käsittelyä.

balmain ash tonerBalmain sun protection spray

Sain Umpulta matkaani kaksi äärimmäisen mielenkiintoista tuotetta, jotka löydät Primen valikoimasta. Balmainin Ash Toner poistaa hiuksista keltaisuutta ja Sun Protection Spray tarjoaa kutreille suojaa auringolta. Tämän kombon aion ottaa nyt tehokäyttöön ja jatkaa ahkerasti myös Ida Wargin hopeahiusnaamion käyttöä. Rakastuin tähän vaaleaan sävyyn niin, että teen kaikkeni, että se säilyisi freshinä pitkään.

Hiustenkasvatus jatkukoon – odotan innolla kuinka pitkällä latvat ovat taas seuraavan käynnin yhteydessä!

Ps. Jos fiilistelet ennen-/jälkeen-kuvia yhtä paljon kuin minä, käyhän kurkkaamassa @primehairandbeautydesign myös Instagramissa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja tilin kautta pääset kurkistamaan millaisia taitureita Primessä työskenteleekään.


Posted in kauneus by NOORA.