ARKIKUVA 26/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä kuva kauniista kesäneidosta on otettu viime viikon perjantaina, 26.6.2020, iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Olimme yhdessä Matin ja sisareni perheen kanssa iltakävelyllä läheisen lammen rannalla ihastelemassa suloisia sorsanpoikasia.

Mitä kuva esittää? Sisareni Roosan kesätyyli oli niin ihastuttavan herttainen, että halusin tallentaa sen kameralleni. Ikään kuin taikasauvan iskusta, myös äitisorsa komensi poikasensa suloiseen riviin Roosan eteen, ja sain talteen ihanan kesämuiston. Kaksi poikasista tosin katsoi eri suuntaan kuin muut, mutta suotakoon se. Viisikossa on varmasti melkoisesti äitisorsalla paimennettavaa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Oli ihana ilta. Täydellinen suorastaan, sellainen kesäilta, jota lämmöllä muistelee talvipakkasissakin. Kävelimme pitkin lammenrantaa, pikkuneiti (ja me muutkin) heilutteli iloissaan sorsanpoikasille, ilta oli leudon lempeä ja sydän täynnä onnea.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.