SEITSEMÄN KUVAA CITYJUHANNUSAATOSTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

noora näppilä siskomansikkavartaatlapsikuvaus tampere

Meillä oli ihanaa. Oltiin ja iloittiin keskellä kaupunkia, mutta juhannus tuntui juuri niin juhannusmaiselta kuin sen toivoikin tuntuvan. Ei juhannukseen tarvita mökkilaituria, kokkoa tai välttämättä edes kukkamekkoakaan. Meidän juhannus oli kikatusta, saippuakuplia ja pikkumimmin touhuilun ihastelemista. Syötiin, juotiin lasilliset Minna Parikka-skumppaa ja nukahdettiin unille jo kymmenen aikaan. Mitäpä muuta sitä oikein olisi osannut edes juhannukselta toivoa?

Eräs asia teki kuitenkin juhannusaatosta ihanimman päivän pitkiin aikoihin. Joimme nimittäin turvaväliterassikahvit pitkästä aikaa muorini kanssa pihallamme ja jo siinä oli suuren juhlan tuntua. Emme ole ikinä olleet erossa muorini kanssa kuukausia (!!), joten nyt tuntui äärimmäisen spesiaalilta viettää yhdessä hetki juhannusta ja syödä mansikkavartaita. Mikäli muuten ikinä kaipaat maailman helpointa jälkkärivinkkiä juhlapöytään, suosittelen lämpimästi sujauttamaan varrastikkuun mansikoita ja vaahtokarkkeja ja sulattamaan niiden päälle tummaa suklaata. Toimii!

mansikkavartaat

Postimieskin kiikutti luokseni eilen juuri sopivasti tilaamani Freedom Moses-sandaalit, jotka bongasin itselleni torstaina Bonmarks Shop’in aleista puoleen hintaan (*ei mainos). Näitä on lähipiirini niin paljon kehunut, että pari oli klikattava ostoskoriin heti, kun ne niin edullisesti somessa vastaani tulivat. Omat sandaalini ovat sävyä Baby, ja ensiaskelien jälkeen vaikuttaa siltä, että tein erinomaisen kesähankinnan. Pakko vielä kehua verkkokaupan toimitusnopeutta; tilauksen tein tosiaan torstaina, juhannusaattona paketti saapui lähikaupan postiin!

Tällainen oli siis meidän juhannusaattomme, lauantain starttaan aamulenkillä ja alan odottaa ystävien iltapäivävisiittiä – taas grilli kuumaksi ja tänään laitetaan seppeleetkin päähän! Nauttikaahan viikonlopun lämmöstä, olitte sitten keskellä kaupunkia tai siellä mökkilaiturin nokassa. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.