ARKIKUVA 24/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu hikisen lämpöisenä keskiviikkona, 10.6.2020 iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Rakennusprojektimme sijoittui kotimme terassille.

Mitä kuva esittää? Voisiko tämän aidompaa tilannekuvaa olla olemassa? Isäni kannattelee projektia pystyssä. Matti on isäni apuna, mutta pikkukesäneito on sitä mieltä, että kummisetä voisi tulla jo leikkimään. Joku on jostain heittämässä kaiken keskelle yksisarvispalloa ja aurinkokin on päättänyt osua kuvaan mukaan. Kuvan ulkopuolelle sen sijaan on jäänyt terassilla kököttävä työnjohto vinkkiensä kera.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tämä kuva on täydellinen otos perheestäni. Kun yksi (=minä) saa päähänsä loistoidiksen ja käy ostamassa ruokatunnilla pihakeinun, hän saa samalla pyytämättä rakennusavukseen koko perheensä. Yksi pitelee projektia pystyssä, toinen keittää koko jengille kahvia keittiössä, yksi kuvaa projektin etenemistä ja kesämuistoja talteen muistikortille, toinen lajittelee ruuveja ja muttereita kasoihin terassipöydälle, yksi siivoaa sitä mukaa kun toiset sotkevat ja porukkamme pienokainen pitää huolen siitä, että kaikkia hymyilyttää. Olen maailman onnekkain, kun minulla on tällainen perhe. Ja keinukin osoittautui yhdeksi kesän parhaista ostoksista.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.